no i to mnie cieszy mieć takie znajome, ja mam kumpla zawsze wieczorem 3 piwka dobry filmik nic więcej do szczęscia mi nie potrzeba, oczywiście żartuje z tym nic nie potrzeba
jasne jasne;] nawet nie przyniosłaś mi browarka;p żul;D i pierogów D i ucieklaś żeby je sama zjeść... ;p
spadówa ziemniakówa! zapraszałam cię "gupku". Poza tym browarek czeka u mnie w lodowce. wzielabys ta swoja nieruchomą dupkę to byś się załapała na wyżerkę i piwo:D
to ładnie;p "trza" było mi tego zimnego browrka przyniesc łobuzie ty!!;p jestem emocjonalnie zwiazana z swoim wyrkiem i nie chce mi sie z niego ruszac;D
a co ja jestem... chcesz browara to trza po niego przyjsc! A tak to jutro rano bede miala dobrego, zimnego;] jakbym przyniosla to bylby jeszcze cieply. cieply browar jest beee:P
Daj spokój, takiego meczu reprezentacji nie widziałam już iks lat. W niedziele byłam na meczu mojej miejskiej drużyny piłkarskiej i poziom był niema identyczny (4liga). 
PORAŻKA...
tak jak mówisz no nic spadam spać rano do pracy dzięki za rozmowę liczę że znajdę czas na jutrzejszą rozmowę see you
A co się z Milesem dzieje? Pazurek ma problemy z nowym filmwebem. Jak kazdy zresztą... :(
Grrr nowy filmłeb to złooo, bardzo złe zło. Nie wiem co z Milesem, gdzieś go wcięło. A fan irlandzkiego folku też już się nie pokazuje...olali nas? ;(
Chyba nas nie lubieją... A ja mialam nadzieje na maly romans z Majlsem. Tobie dałabym tego irola:P
no i widzisz, powolutku, powolutku i niedlugo bedziesz prawie taka slawna jak ja;]
dobra Pumbuś, ja sie serio kładę spać, bo rano muszę wyglądać ładnie dla lubego c nie? Wiadomo:P
ej nie;p to był zły pomysł nie chce byc Pumbą;D wiadomo o co chodzi;) tylko go tam za mocno nie ten;p zeby jakiego ataku serca nie dostał... ;p oj biedny on ! haha
no własnie teraz możemy się cieszyć obraniak ładnie trafił podoba mi się to asiek dajta dwa pierożki na rozgrzewkę przed nast golami
ale ZOOLOGIA? Kobieto! Aż tak szalona nie jestem... pierożki!!! Łiii... <leci do lodówki>
Co nie jak tak...ja obiecuję sobie, że się zabiorę za historie Polski, bo aż wstyd się przyznać jak mało z tek historii wiem, to Ty możesz z zoologią spróbować;]
mnie nie interesują małpeczki... ewentualnie mogę się zainteresować socjologią. jeden pies:P
whatever:D tee, ale chodzi za mną ta nutka z megan fox w teledysku. love the way you lie... tararara rarara ra ra...:P