Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jestem ciekawa czy głosowaliście w tej ankiecie oglądając wszystkie filmy które są
nominowane do Oscara? Serio jakoś mi sumienie nie pozwala głosować np. na Lincolna
nie oglądając wcześniej Nędzników lub oceniać role Jessici Chastain z filmu Wróg
numer jeden ,choć Lincoln mi się naprawdę spodobał. Są filmy które...

więcej

Dzisiaj coś mnie naszło i włączyłam internet, wystukałam w googlach "filmweb nominacje
oskary 2013" weszłam w link. I ku moim oczom doszła wiadomość, że genialny "Atlas
Chmur" nie został nominowany w żadnej kategorii to jakaś pomyłka czy coś ?
Okej, rozumiem, że film może być dla niektórych niezrozumiały, no ale...

więcej

I choć wiem, że wybór filmu, reżysera, czy aktora/aktorki roku jest z perspektywy Kina dużo bardziej istotny, to jednak nie mogę oprzeć się wrażeniu, że nominację w kategorii animacja długometrażowa jest najsilniej obsadzona. Wszystkie pięć filmów prezentuje równy, wysoki poziom, wśród których nie ma słabeuszy, a...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Nie rozumiem jak piosenka "Skyfall" jest nominowana jako najlepsza piosenka! Co jest
takiego specjalnego w piejącej Adele, że walczy chociażby z "Suddenly" Jackmana? Moim
zdaniem na miejsce beznadziejnego "Skyfall" powinien być nominowany Neil Finn i "Song
to Lonely Mountain" lub krasnoludy z "Hobbita" i "Misty...

więcej

Moje pytanie: Dlaczego tak mało nominacji dla Les Mis?! Brak nominacji dla Sachy
Barona Cohena i Heleny Bonham Carter to śmiech na sali! Jeszcze Samantha Barks. I
nie nominowałabym piosenki "Suddenly" tylko "I dreamed a dream" lub "On my own".

Czy wie ktoś, gdzie, a najlepiej w internecie będzie można obejrzeć Oscary na żywo? Wiem, że zazwyczaj Canal+ transmituje, ale go nie posiadam niestety! :(

OSCAR

użytkownik usunięty

Najlepszy film z tych wszystkich chłamów,to zdecydowanie:Miłość!!!

Czy tylko ja mam problemy z zagłosowaniem w ankiecie oscarowej?
Przy próbie zagłosowanie dostaję komunikat: "Nie znaleziono strony o podanym adresie.
Przepraszamy."