najlepsza postać to nie koniecznie najlepszy film...ale fakt że większość ludzi nie czytała komiksów tylko ogląda filmy, a w Iron Manie były chyba najlepsze efekty specjalne i bardzo dobrze wykreowana postać przez Shrerlocka Holmes'a ;p przyczynia się do takiego wyboru :)

Qbun

absolutnie sie z Toba kolego zgadzam :) gdyby osoby czerpaly wiedze nie tylko z filmow ale takze z komiksow owa ankieta wygladala by zupelnie inaczej,ja zaglosowalem za komikowym bohaterem :)

Qbun

Ja oddałem głos na Spider-Mana. Oczywiście czynnikiem wpływającym na tą decyzję były polskie wydawnictwa komiksów TM-Semic o Spider-Manie. W latach 90 wielu moich rówieśników identycznie poznało tą postać i przeżywało jego przygody nie raz wracając do tych samych kartek komiksów. Lubiłem też inne postaci Marvela ale to właśnie Spider-Man był dla mnie tym naj. Wspaniałe czasy

cebul_297

Szkoda ze nie poczytałes X_Men Bo Rosomak miał swietna historie i duzo pominieto i pozmieniano w genezie Oczewiscie w ankiecie zarosomaczyłem:P:D

Qbun

Wolverine :D

Qbun

Jesli chodzi o film to stawiam na Iron Man'a a jeśli chodzi o komix to Wolverine

Qbun

No właśnie, Punisher w dzieciństwie był moim ulubionym bohaterem, a filmu dobrego o nim jeszcze nie nakręcili.

kuku_rydza

najlepszy jest Punisher a filmu o nim nie zrobili bo jest po prostu zbyt badassowy ] ;>

Qbun

Dokładnie. Jeżeli chodzi o postać to uwielbiam Ghost Ridera, ale filmowe adaptacje były jakie były.

Grievous

No Ghost Rider fajny był a film zeczywiscie dno:P:d

maximilian2500

Nie powiedziałem nigdy,że nie czytałem X-menów,Wolverine'a czy Punishera po prostu Spider-Man w latach 90 wywarł na mnie największe wrażenie i do dziś mam największy sentyment.

cebul_297

A no to spoczko ;)

Qbun

najlepsza postać to zdecydowanie Punisher, zwykły człowiek, bez żadnych, durnych mocy i śmiesznych zabawek no i nie nosi pedalskich ubranek vide Superman itd.