Jestem tu nowy i jeszcze wszystkiego nie weim. Proszę więc, napiszcie jak można dodawać nowe filmy, aktorów, kina. Krok po kroku. Bo ja nie umiem:-(((
Jedne z moich ulubinych to "Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiesz co jest w środku ( na co trafisz ) oraz "Kiedy nie będzie miejsca w piekle zmarli wyjdą na ziemię".
Jak już wiemy, polskim kandytatem do Oscara jesy film Pręgi. A według was, który powinien obiąć to stanowisko?
Witam. Szukam pewnego filmu - nie znam tytułu ani roku produkcji. Jedyne co wiem to to że film opowiada historie kolesia bez włosów, o bardzo białej skórze, który posiadał jakieś nadprzyrodzone dary (uzdrawiał itp) i przez to ciężko mu było "dogadać" się z ludźmi. Jakby ktoś kojarzył o jaki film chodzi to byłbym...
Nie lubie polskich filmow akcji, nie moge patrzec na sposob w jaki sa krecone ujecia a pozniej montowane. nie wydaje wam sie ze sa anemiczne, nie ma tej dynamiki co w amerykanskich filmach. dlaczego nikt w polsce nie pokusil sie do nakrecenia filmu akcji w stylu matrix, blade, equilibrium czy x-men. np. ogladajac...