Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,

mam pytanie zwiazane z filmem "Slap shot" z Paulem Newmanem z 1977 roku. czy komus wiadomo cos na temat jego dostepnosci w Polsce, na DVD (region 2)? Czy moze byl dostepny, lub bedzie? Ewentualnie czy mozna ten film dostac poza granicami naszego kraju, byle w regionie 2?

z gory dzieki za wszelka pomoc

Mam pytanie: Jak można sprawdzić wyniki konkursów przeprowadzanych na FilmWebie. Pytam, ponieważ jestem "świeżym" użytkownikiem. Proszę o pomoc.

Znakomity film ,,LOONY TUNES" znowu w akcji jusz na kasetach wideo i płytach dvd naprawde szałowa kreskówka boater kosmicznego meczu znów w akcji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiece moze skad mozna sciagnac (najlepiej stronka) reżyserskie scenariusze do filmów..?

Moim zdaniem jest super komedią, najleosze jest to , że śpiewane są śmieszne piosenki przy których Garfield śmiesznie wygląda. Warto obejrzeć go z przyjaciółmi naprawdę WARTO!!!

Chciałabym obejrzeć jakiś dobry film typowo psychologiczny. Do tej pory bardzo mi się spodobał "Piękny umysł" oprócz niego "Slasher" i "Dłonie".

Mi w tej chwili nie przychodzi żaden film , którego bym bardzo źle wspominał!
Staram się oglądać tylko ciekawe, znane i o ciekawej fabule!

NO WŁAŚNIE KTO MOIM ZDANIEM TO GABOR KRUL PIEKIEŁ JEST NAJSILNIEJSZYM I NAJLEPSZYM ZIOMEM N CAŁEJ TEJ PLANECIE A WY JAK SĄDZIĆE ??????????????????????????????

więc tak.

Dawno dawno temu....
Dla tych, kturzy nie widzieli pierwszej części to smakosz jest starożytny demon ,który od wieków co 23 lata budzi się aby zregenerować swe ciało . W tym celu co 23 dni porywa przypadkowych ludzi i pożera te i ich organy , które w danym momencie wydajo mu sie apetyczne.

,,...

więcej

Ostatnio zauważyłam, że po kasowym sukcesie "Spidermana" (który według mnie jest naprawdę dobry), w kinach mamy coraz więcej komiksowych adaptacji, z czego większość to koszmarne gnioty. Po beznadziejnym "Daredevilu", czekamy na podobno jeszcze gorszą "Catwoman", "Supermana" i "Elektrę" (czy coś w tym stylu), a...