Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jestem ciekawy( i nie tylko ja) jacy aktorzy i aktorki wam sie podobają i sa waszymi idolami oraz sa czasami wzorem do nasladowania. Pozdrawiam. :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ja myśle że to jest najlepszy film jaki widziałam a ksiażka jest jeszcze lepsza !!!!!!!! bardzo chętnie pogadam sobie z fanami Harrego na gg 3047326 serdecznie zapraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Co sądzicie na temat 'Kompanii Braci'? Czy Waszym zdaniem jest to dobry serial i dobrze przedstawia wydarzenia związane z II Wojną Światową?

Zna ktoś z was tytuły znajdujące sie na soundtracku do szeregowca ryana?

mam 2 pytania
1) skąd sie wział Dogget i po co on tam jest?
2) czy bedą kręcić 10 sezon?

Co sądzicie o filmie Michaela Moore'a "Fahrenheit 9/11"? Czy należała mu się Złota Palma za ten film?

Podajcie swoje ulubione filmy i napiszcie dlaczego one. napiszcie dlaczego sie wam podobaja i jak na nie trafiliscie. napiszcie cos takiego co zacheci innych do obejrzenia wlasnie waszych ulubionych filmow.

"Obcy" (u nas znany dodatkowo jako 8 pasażer Nostromo) - wciąż jeden z najlepszych filmów fantastycznych a jednocześnie horror stanowiący klasę sam dla siebie
Egzorcysta - to z kolei jeden z najbardziej "na serio" horrorów, tuż obok umieściłbym "Dziecko Rosemary"
"I nie ogladaj się teraz" - nie potrafię racjonalnie...

więcej

Witam!Mam dwie prośby o informacje za które będe na serio BARDZO wdzięczna.Po pierwsze-czy ktoś dysponuje jakimkolwiek filmem Eda Wooda??(nie mylić z Jego filmową biografią w reż.Burtona)na vhs lub dvd??A jeśli nie czy wie może gdzie można owe filmy dostać wPolsce??

Druga sprawa dotyczy kultowych horrorów lub filmów...

więcej

Obejrze go na TV bo mam taką możliwośc żeby filmy z komputera ogladać w telewizorze. :-)