Jestem ciekawy( i nie tylko ja) jacy aktorzy i aktorki wam sie podobają i sa waszymi idolami oraz sa czasami wzorem do nasladowania. Pozdrawiam. :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ja myśle że to jest najlepszy film jaki widziałam a ksiażka jest jeszcze lepsza !!!!!!!! bardzo chętnie pogadam sobie z fanami Harrego na gg 3047326 serdecznie zapraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Co sądzicie na temat 'Kompanii Braci'? Czy Waszym zdaniem jest to dobry serial i dobrze przedstawia wydarzenia związane z II Wojną Światową?
Co sądzicie o filmie Michaela Moore'a "Fahrenheit 9/11"? Czy należała mu się Złota Palma za ten film?
Podajcie swoje ulubione filmy i napiszcie dlaczego one. napiszcie dlaczego sie wam podobaja i jak na nie trafiliscie. napiszcie cos takiego co zacheci innych do obejrzenia wlasnie waszych ulubionych filmow.
"Obcy" (u nas znany dodatkowo jako 8 pasażer Nostromo) - wciąż jeden z najlepszych filmów fantastycznych a jednocześnie horror stanowiący klasę sam dla siebie
Egzorcysta - to z kolei jeden z najbardziej "na serio" horrorów, tuż obok umieściłbym "Dziecko Rosemary"
"I nie ogladaj się teraz" - nie potrafię racjonalnie...
Witam!Mam dwie prośby o informacje za które będe na serio BARDZO wdzięczna.Po pierwsze-czy ktoś dysponuje jakimkolwiek filmem Eda Wooda??(nie mylić z Jego filmową biografią w reż.Burtona)na vhs lub dvd??A jeśli nie czy wie może gdzie można owe filmy dostać wPolsce??
Druga sprawa dotyczy kultowych horrorów lub filmów...