Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

W jakim filmie drugoplanowego aktora goniły wrotkarki topless, który to uciekając wskoczył do trumny?????

Ciekawe czy ktoś wie...

Znacie jakieś kontynuacje/remake/kolejne części jakiegoś filmu, które okazały się lepsze od pierwowzoru. Zwykle nie udaje się im dorównać, chociaż zdażają się wyjątki. Mnie do głowy przychodzi Terminator II (III to już nie to samo...)

Witam!!!
Mam pytanko. pare lat temu widzialam film. motywem przewodnim jest opiekunka ktora więzi/zabija niemowlęta i umieszcza je na/w w drzewie. kojarzy ktoś tutuł? pozdr.

Może by ludzie, którzy nie gustują w danym gatunku filmowym nie dodawali komentarzy do filmów, które ewidentnie im nie podchodzą, a są z takiej właśnie półki, np (przykład fikcyjny): " 'Alien' - beznadzieja, pełno brutalnośc i agresji, to nie jest film dla normalnych ludzi. Nie lubie s-f o potworach."
Przecież, jak...

więcej

prosze napiszcie mi trackliste soundtracka z SOUL PLANE
bo nie umiem sie dszukać a głównie chodzi mi o posenkę
puszcząnoą w 31 minucie gdy te laski tańczą podczas insruktażu !!
z góry dzęki !!

Super Filmy!!!Szczególnie Władca(tak jak książka). Ludzie czy ktoś tulubi Władcę?????

Czy ktoś widział w Warszawie w Zamku Ujazdowskim „Stir Hart Rinse Hart”, jeśli tak błagam podzielcie się wrażeniami. Może ktoś w ogóle zna jej twórczość, coś o niej słyszał, proszę piszcie. Może chociaż ktoś lubił Pipi w dzieciństwie, tą z warkoczykami.

Dobre filmy trzeba wylawiać z powodzi szmelcu którym zalew nasHolywood. Mało jest Filmów które mają klimat , niebanalna fabułe oraz przkazuja ze soba cos więcej niż problem nastolatka z prezerwtywą lub pierwsza zabawa dzewczyny z wibratorem (np.,,Not another teen movie,, polski tytół ,,To nie jest kolejna komedia dla...

więcej

Kino Świat, jak poinformował jeden z portali internetowych - ma wydawać co miesiąc jakieś polskie filmy. Dziś w piśmie Kino Domowe jest również reklama i zdjęcia "gotowych" już okładek "Pestki" "Fuchy" "Kung-Fu" "Uprowadzenia Agaty" "Trzech dni bez wyroku" "Pdróży za jeden uśmiech" "Testu pilota Pirxa". W przygotowaniu...

więcej