Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Akcja filmu działa sie w obozie koncentracyjnym w Polsce w Oświęcimiu pewien człowiek został wywieziony z całą rodziną do obozu byli oni z Grecji , pewnego dnia główny bohater bije sie z kapo widząc to niemieccy dowódcy postanowili że ten człowiek bedzie walczył w walkach bokserskich w obozie o przetrwanie przed...

cześć, mam problem, a wy jesteście telewizyjnymi bystrzakami, więc liczę na was. Może ktoś z was wie jak nazywa się film z Rebeccą De Mornay, w którym szkoli się ona na policjantkę.
p.s. Fajnie by było jak byście wiedzieli jeszcze jak nazywa się piosenka lub wykonawca z obecnej reklamy okocimia (wiem, że to nie na...

Jestem na koloniach w Łebie. Na moim blogu jest nowy temat "Beav" i tam mozecie pisac, zresztą wszytko tam pisze. :-)))))))))))

Witam!

Zdecydowałem napisać ten list dla Was. Jest wakacje, ale dla mnie nie ma wakacje, bo jestem w trakcie przygotowania spektaklów, we wspołpracy z SPATiF założyłem nowego teatru w Warszawie, pracuję z zawodowymi aktorami polskimi, jest to pierwszy profesjonalny teatr fringowy w stolicy. Od 15-ego sierpnia będzie...

więcej

bardzo mi sie ten serial podobał szkoda że ten film już nieleci na tv wypowiedzcie sie wy czy wam sie ten film podobał pozdrawiam

PLIZZZZZZZZZ.... naprawde go potrzebuje

jaki jest wedłu Was najlepszy animowany , ja stawiam na "epoke lodowcowa")

Według mnie za mało w nim efektów specjalnych, akcja trochę przynudnawa, za dużo wyższej matematyki. A jedynym plusem tego filmu jest Polak-reżyser.

Dla mnie najgorszym horrorem jest "Dawn of the Dead" ("Świt żywych trupów"). Chyba jeszcze nigdy nie widziałem większej lipy. Ja w ogóle nie wiem, jak ten film można nazwać horrorem; prędzej to jest czarna komedia!

Słyszałam, że w Poznaniu pod koniec sierpnia ma być zjazd fanów Harrego Pottera, na który mają przyjechać: Alan Rickman, Maggie Smith , Robbie Coltraine. Czy ktoś coś wie na ten temat?