'Kucharz, złodziej, jego żona i jej kochanek' Film, który dawno temu obejrzałem ... chyba na AleKino. Z tego co pamiętam. Wszytskich, którzy widzieli ten film prosze o krótką ocene:) a przy okazji może ktoś podejmie się poszukania tekstu do niego?-bede bardzo wdzięczny.
Bardzo lubię filmy, piosenki, które opowiadają o Aniołach. Uwielbiam "Miasto Aniołów" i "Angel Sanctuary". Jeśli ktoś z was zna jakiś fajny film, zwiazany z tymi istotkami i może mi go polecić, to będę mu bardzo wdzięczna :* :) nawet komedię ;)
wiem pewenie mnie wygwizdacie i zbesztacie za to ze dalam taki temat na forum filmowym ale co tam... wiec chodzi mi owasze ulubione zespoly piosenkarki i piosenkarzy
Ja uwilebiam BLINK 182!! :D:D
Studio 35 zaprasza do wpadniecia na strone www.studio35.kom.pl - do zassania darmowe filmy, tapety, zdjecia itp. Co tu duzo mowic kino to amatorskie .. fabuly niewiele ale potraktujcie to jako ciekawostke kinematograficzna. Wiec korzystając z faktu ze weszlismy do unii podpinamy sie pod reklamy mowiace - " kupuj tylko...
więcejWitam wszystkich bardzo serdecznie i pozdrawiam.Mam tylko jedno malutkie pytanko "wszyscy lubimy filmy" ,czy ktoś zna jakiś fajny serwer FTP z kturego można zessać w bardzo krutkim czasie najnowsze filmy bardzo prosze żeby się podzielił taką wiadomością jak może.Niech pisze na maila z góry dzięki.
Zupełnie niepotrzebnie wokół tego filmu unoszą się polityczne mgiełki. Obawiam się, że to robota promocji, część kampani podyktowana Złotą Palmą dla Moore'a za film polityczny. Jest o nim głośno, więc trzeba się podpiąć i na tej fali zwiększyć widownię. Nismaczne to, zwłaszcza, że filmy katastroficzne zawsze dawały...