Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Już dawno nie miałem okazji oglądac tego filmu, a tu patrze że w sobote jest w telewizji. Co sądzicie o tym filmie bo ja osobiście uważam że jest to jeden z najlepszych filmów jakie powstały. Moge go ogladać cały czas, i w dzień i w nocy. Wydaje mi sie ze film jest dlatego taki dobry poniewaz zostali dobrani idealni...

więcej

Studio 35 zaprasza wszystkich do wpadniecia na strone www.studio35.kom.pl - do zassania darmowe filmy, tapety,
zdjecia itp ( za friko). Co tu duzo mowic kino to amatorskie .. fabuly niewiele ale potraktujcie
to jako ciekawostke kinematograficzna. Wiec korzystając z faktu ze weszlismy do unii podpinamy sie pod...

Czy ktoś posiada w/w film może byc na kompie lub płycie CD proszę o kontakt krzysztov1

Czy ktoś posiada w/w film może byc na kompie lub płycie CD proszę o kontakt krzysztov1

UJ - Filmoznawstwo, odpowiedzi na zagadnienia z tego roku - płace w Euro!!! ;)

No na początku filmu w czołówce leci taka piosenka, może nie tyle co piosenka a raczej utwór. Nie ma go na soundtracku i nigdzie nie moge nic o nim znaleść, nawet tytułu, moge powiedzieć jeszcze tylko że przewija sie pare raze w czasie filmu. Prosze o wszelskie informacje na gg (2980900), maila (fragos@interia.p) bądź...

więcej

W jaki sposób mogę dodać nowy film do bazy???

Witam!
Kto mi powie gdzie mozna kupić filmy z serii Black Emanuelle?

Różni scenarzyści w różny sposób wyobrażają sobie tą "drugą stronę". Mnie urzekło "Między niebem a pieklem" i właściwie tylko ten film przychodzi mi do głowy... sęk w tym że potrzebuje więcej tego typu filmów- Ratunku ! - piszcie co wam przychodzi do głowy

Witam! Warner z dniem pierwszym czerwca zakoczył dystrybucje filmów Columbia Tristar w Polsce. Wie ktos może kto teraz będzie dystrybuuował te filmy na polskim rynku? :((( Ostatnio bardzo mi zależy na wydaniu DELUXE (3DVD) SpiderMan'a i nawet nie wiem gdzie popytać, czy w Polsce by ktoś tego nie wydał ... ehhh ... będę...

więcej