Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film/Serial-POMOCY

użytkownik usunięty

Ostatnio szukam serilai, filmow mojej mlodosci (1985). Zostala mi tylko jedna pozycja ten film/serial ukazal sie w polskiej telewizji okolo 90-91' Jest to pewnego rodzaju fantastyka+przygoda dzieci. Sa zle moce i dobre,jakies 2 swiaty pamietam ze niektorzy maja jakies tarcze rycerskie a namalowane na nich postacie...

Widziałem kiedyś urywek filmu w którym Christopher Walken tańczył w jakimś dużym holu i na schodach. W tej scenie występował i tańczył sam. Sądząc po wieku aktora, może się wydawać, że jest to w miarę nowy film. Proszę Was o pomoc w ustaleniu tytułu owego filmu.

pomocy z tytulem s-f

użytkownik usunięty

witam
czy ktos pamieta tytul filmu s-f, ktory opowiada o obcym (stworze), ktory wbija sie w kark ludziom i przejmuje nad nimi kontrole!
z gory dziekuje za wszelkie propozycje ;)

pozdrawiam serdecznie
kasia

Czy ktoś lubi? Interesuje się?
Chodzi mi po głowie taki jeden, który widziałam kilka lat temu w kinie.
Komedio-thriller najprawdopodobniej. Była w nim cała masa ludzi dość sympatycznych w domu na wsi i jeden ktory wszystkich zabijał. Nie pamiętam za co. Zła jestem trochę na siebie bo nic więcej nie mogę sobie...

Film z 21.11.2003

użytkownik usunięty

Poszukuje tytulu filmu , ktorego premiera byla bodajrze 21 listopada. Film o ile sie nie myle byl debiutem rezyserskim jakiegos znanego aktora.

Poszukuję filmów lub chociaż tytułów filmów z Jackie Chanem.Prosze o kontakt: darthvader@autogtraf.pl

Prawie nic o nich nie wiem:

1. Miejscem akcji jest głównie samolot z czterema silnikami. Samolot ten bierze udzial w jakiejs wiekszej akcji, jak wracają do bazy to jeden z silników gaśnie, później drugi, trzeci, i w filmie chodzi o to czy dotrą do bazy.
2. Drugi film to tez sie dzieje w samolocie. Film jest (chyba?) z...

więcej

Steffen Mueller

użytkownik usunięty

Cze wszystkim :-)
Kocham jezyk Polek i Polakow.

pomocy z tytułem

użytkownik usunięty

To był film gatunku szpiegowskich, cos w rodzaju 3 dni kondora Facet dostaje w rece jakąś ankietę i dzieki psychologowi dowiaduje się, że może to byc ankieta na ewentualnych morderców, daje ją do rozwiazania skazańcowi-wielokrotnemu mordercy i dzieki temu zostaje wytypowany na dalsze testy, wplatany w grę ginie...

więcej

Over the top

użytkownik usunięty

poszukuje filmu z stallonym po polsku: zpnad szczytem.Jest to film w ktorym siluje sie na reke.Wiecie gdzie moge go znalesc????