To stary film,jeszcze z lat siedemdziesiątych... Akcja tego filmu ma miejsce w organizmie głównego bohatera. Gra tam m.in. Burt Raynolds...
heloł, mam pytanie do wszystkich kinomaniaków, czy ktoś wie czy będzie wersja HP i więzień Azkabanu z NAPISAMI w kinach??!! to ważne dzięx! mój mail: niziel@wp.pl BUZIOR :*
Gwieździsta noc, na pustkowiu Amerykańskich, pustynnych kanionów. W pobliżu tamtejszych stert skał, obok jakichś małych drzewek i krzaków, skąd panorama odsłaniała, daleko rozciągający się cichy i spokojny horyzont, samotny mężczyzna, zaparkował swojego jeepa. Rozpalił małe ognisko i zaparzył sobie kawy. Spojrzał w...
Wybieram sie dzis do kina i nie wiem co wybrac, prosze o porade. Wybieram pomiedzy miedzy slowami, nawiedzonym dworem, a nigdy w zyciu. Co jest najciekawsze i warte obejzenia?
Powiedzcie cos na temat tego filmu..chcialabym znac wypowiedz osoby ktora widziala film..czy jest wart tego co onm mowia?? Potzrebuje duza ilosc informacji z gory dzieki
Farma Filmowa jest spokojnym i magicznym miejscem w Kotli na Dolnym Śląsku, które kilka razy do roku zamienia się w tętniący życiem obóz filmowy. Zjeżdżają się tutaj miłośnicy sztuki filmowej z całego świata. Do tej pory Farma miała zaszczyt gościć takich reżyserów jak Mark W. Travis i Frederick Johntz z Californii,...
więcejSzukam filmów z azji (w szczególności kategorii B i C): horrorów, karate i wszelkiego rodzaju sensacyjnych. Odpowiedzi proszę na: venomous@go2.pl
Kto zrozumiał i mi wyjaśni, o co chodziło we fragmencie filmu, w którym strażnik idący przez hol nagle zatrzymuje się robi dziwną minę odwraca się i zaczyna biec przestraszony?
W jaki sposób można zdobyć któryś z filmów L. Bunuela z jego "meksykańskiego okresu"???? Z góry dziękuję za pomoc
Do pasjii doprowadza mnie już sposób w jaki reklamuje się filmy majace wejść na ekrany kin. Tak byo w przypadku Mój Brat Niedźwiedź, który warto obejrzeć tylko dla osiów, ale w sumie to jest ich tam niewiele, a sama bajka jest nudna i mialka. Teraz Piętno, które nie jest ani trillerem, ani erotycznym, a moim zdaniem...
więcej