Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

nic nie wiem o filmie, tylko znam zarys fabuły: trupy opanowały miasto :-)

nawiedzony dwór

użytkownik usunięty

co ja moge ci powideziec na temat tego filmu....cóż powiedziałes że lubisz horrory podszyte humorem?nie chce że byś się rozczarował ale raczej to nie jest horror....co prawda śmieszny to on jest ale bardziej nazwałabym to komedią familyjną.a co do streszczenia to nie bede ci opowiadać filmu bo głupio ci się bedzie...

nawiedzony dwór

użytkownik usunięty

lubię horrory podszyte humorem, ale jedna recenzja( i to niepozytywna) nie przekonuje mnie do tego filmu :( czy ktoś jeszcze może coś na ten temat napisać? Może jeszcze jakieś recenzje? czekam...

Zapraszamy do pobrania darmowch filmow amatorskich niezaleznej grupy - "Studio 35". Co prawda dopiero sie rozwijamy wiec nie napinajcie sie na nic superwyjatkowego ale cos sie jednak z tego krystalizuje. Co tu duzo mowic.....ocencie sami...:
http://www.kupsamochod.pl/studio35/

komedie

użytkownik usunięty

polecam:nowożeńcy,ostra jazda,nowy,dziewczyna z alabamy,wieczny student,fajna z niego babka,tajniak,statek miłości.osobiście najbardziej podobał mi sie nowożeńcy i nowy.

komedie

użytkownik usunięty

może ktoś wie jakieś tytuły dobrych filmów czodzi o komedje

złośliwe demony

użytkownik usunięty

Czy zna ktoś może oryginalny tytuł horroru pt. Złośliwe demony ?

złośliwe demony

użytkownik usunięty

Czy zna ktoś może oryginalny tytuł horrory pt. Złośliwe demony ?

www.....

użytkownik usunięty

Kto wykonuje i jaki jest tytul utworu na poczatku,w sczasie sceny milosnej i na koncu filmu www.seks.com ?Pomozcie prosze.Trzy razy ten sam utwor ,nie ma go w spisie na koncu filmu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem