Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

"Imperium zmysłów"

użytkownik usunięty

Poszukuję filmu "Imperium zmysłów". Moze ktoś wie gdzie mogłabym go kupić. Szukałam w wielu sklepach internetowych, ale niestety nigdzie go nie ma. Może ktoś zna jakiś sklep ( najpepiej internetowy albo wysyłkowy) albo ma na zbyciu ten film bo mu się znudził ( chetnie odkupię). Liczę na Was! Czekam na info.Pozdrawiam

Czy ktoś wie jak wydosatć z filmu jojedyńczą klatke? )tak zeby zrobić zdjęcie i umieścić je na strone internetowej).

zapraszam na strone http://republika.pl/triumvir_attack/ta3.html

Czy ktoś zna tytuł tego wyśmienitego filmu? Pilnie go poszukuję. Opowiada on o samotnym męższczyżnie, który wybrał się na wypoczynek, gdzieś na pustkowie, pustynie czy kaniony, gdzieś w USA. Niespodziewanie nocą podchodzi do niego piękna, młoda kobieta, która tłumaczy mu, że pochodzi z innego świata i zagubiona musi do...

więcej

zab za zab

użytkownik usunięty

Szukam filmu z 1969 r. produkcji dunskiej pt "Zab za zab"
jezeli ktos wie jak go zdobyc bede zobowiazany ,
Dzieki

Prawie nic o nich nie wiem:
1. Miejscem akcji jest głównie samolot z czterema silnikami. Samolot ten bierze udzial w jakiejs wiekszej akcji, jak wracają do bazy to jeden z silników gaśnie, później drugi, trzeci, i w filmie chodzi o to czy dotrą do bazy.
2. Drugi film to tez sie dzieje w samolocie. Film jest (chyba?) z...

więcej

Znacie może ten film? Jeśli znacie, to dobrze - sęk w tym, jak go dostać...?

Co to za filmy?

użytkownik usunięty

Pierwszy film był o jakimś robocie (chyba podobny do R2D2). Właścicielem tego robota był młody chłopak, chyba samotnie mieszkał ze swoją matką. Miał dziewczynę, której coś się stało (nie pamiętam) i znalazła się w szpitalu. Wtedy jej chłopak wkradł się tam i wszczepił jej chipa ze swojego robota. Pamiętam też jakąś...

18-tu walecznych z brązu

użytkownik usunięty

i Biggles .....te dwa filmy poszukuje juz od dluzszego czasu....
...Jesli ktokolwiek wie jak moge je namierzyc, gdzie kupic, skad sciagnac...Prosze o kontakt !!
edredon@poczta.fm

Polański

użytkownik usunięty

Drodzy kinomaniacy usilnie poszukuję filmu Romana Polańskiego "Gorzkie gody" może być divix , VHS, DVD, lub po prostu nagranie z TV jestem gotowy odkupić kopię. Sprawa jest bardzo poważna liczę na odzew i poważne propozycje.