Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam flmu ktory nie dawno ogladalem. FIlm opowiadal o mezczyznie ktory chcial zostac poeta i wyjechal na wakacje z tego co pamietam do Paryza. Blakal sie pod koniec filmu samotnie po ulicach. Film chyba jest z 2014 roku . Prosilbym o tytul filmu ;)

Witam. Szukam filmu w ktorym chlopiec/nastolatek choruje chyba na bialczke lecz nie jestem tego pewny. Jesli dobrze pamietam lubial bardzo rysowac, przez chorobe czasem rysunki pojawialy sie w jego glowie podczas snu i budzil sie z placzem ( tego te ne jestem pewny ) Wiem na pewno ze po jakims czasie stracil wlosy, w...

więcej

Szukam na wieczor jakichs filmow gdzie niekoniecznie duzo sie dzieje ale jest duzo ladnych uspokajajacych krajobrazow najlepiej jakichs rozleglch przestrzeni. Cos w stylu Zjawa lub Gerry

Witam. Szukam nazwy polskiego filmu w którym na początku ktoś wygrywa teleturniej w którym trzeba było wybierać liczby od 1 do 100 . Jak się później okazało to pomagał tej osobie prowadzący ponieważ w różnym języku podawał jaka liczba jest w kopercie i rozszyfrował to zaraz jakiś mężczyzna po obejrzeniu nagrania
Z...

więcej

Film produkcji polskiej.
Akcja rozgrywa się podczas okupacji hitlerowskiej na polskiej wsi.
Główny bohater ksiądz, odkrywa przypadkiem że jeden z parafian ukrywa małą żydówkę.

szukam filmu , nie pamietam tytulu pamietam ze chlopiec biegl do domu i czekal na odpal enie programu/systemu komputerowego z ktorym cos bylo nie tak. jakas katastrofa typu matrix /zombie. Tak mi sie wydaje. przepraszam , nie jestem w stanie udzielic zbyt wielu szczegolow.

Szukam filmu. Miał ciekawą i dziwną fabułę. Na początku facet wbija do domu i zabija całą rodzinę strzelbąm. Potem było coś że moneta się kręciła i spadła z szafki na ziemię. To nie jest najnowszy film. Wie ktoś jak się nazywa?

Fabuła filmu to małżeństwo lub narzeczeni . Zakład konto na portalu dla szukających przygód odkrywa to jego partnerka . Podszywa się pod kogoś innego i pisze z nim w końcu się umawiają na sex. ona przychodzi do niego do mieszkania warunkiem jest to ze przez cały czas on musi mieć założoną na oczy opaskę by nie...

Jakies 10 lat temu będąc gówniarzem oglądałem film w TV którego tytułu nie mogę sobie przypomniec.
Pamietam tylko tyle, ze był to amerykański film, a zaczynał się od zamordowania rodziców pewnego małego chłopca. Był on chyba schowany pod łóżkiem i widział wszystko na własne oczy. Jego nie znaleźli. Potem ten chłopak...

więcej

W trakcie prezentacji nowej gry wirtualnej, w której gracz jest przeniesiony do starożytnych Chin /Japonii pojawia się problem i bohaterka zostaje uwięziona w tej starożytności. Zapomina kim jest, tak samo jej partner który dołączył do gry po to żeby ją ratować. Ona myśli że jest jakąś księżniczką, on że zwykłym...