Tak jak powyżej... Wzięłam się za starsze filmy i w głowie utknął mi jeden z nich. Na pewno ma swoje lata (obstawiam tak końcówka lat 90, początek 00), o policjancie i psie typu owczarek niemiecki. Jedyna scena to pamiętam, gdy jego pan - owy policjant wlewał psu jakiś alkohol do miski no i przypomina mi się scena,...
Szukam Filmu ktory ogladalam juz jakis czas temu o czworce znajomych w tym dwoch dziewczynach i dwóch chlopakach uwiezinych w jaskini probujacych die z niej wydostac po dluzszym juz czasie opadaja z sil i jedna z dzieeczyn bardzo wyczerpaba odwidniona prawie umiera z czego jeden chlopak wpada na genialny pomysl...
Szukam filmu o starszym schorowanym facecie czarnoskorym facecie odsiasujacym wyrok w wiezienu do ktorego wiezienia trafiaja jego dwaj synowie ktorzy nie wiedza o swoim istnieniu .Starszy mezczyzna nie wie ze ma jeszcze jeszcze jednego syna ,mlody nie wie ze ma brata a tamten nie wie ze ma brata i ojca ktorzy...
Witam
Szukam tytułu filmu sf/horror , młody żołnierz jednostki specjalnej jest w bazie dostają info że w odległej koloni galaktycznej coś się dzieje , zostaje wysłana jednostka której część wraca po chwili i dostają szału podczas badania przez lekarzy , nagle ogłaszają alarm i blokadę bazy wraz z jej neutralizacją...
Witam,jak w temacie poszukuje filmy w którym trójka przyjaciół przemierzając las napotkała na swojej drodze zwłoki powieszone na drzewach, w końcu doszli do wsi w której tubylcy oddawali cześć potworowi który wyglądał jak "Leszy" z wiedźmina .Postać ta była pokazana na końcu filmu w oddali.
Film indyjski, rodzina bez ojca mogą stracić dom, córka postanawia wyjechać do innego miasta żeby znales lepsza pracę. Okazuje się że zostaje prostytutka, Panią do towarzystwa a później poznaje swoją miłość i wychodzi za mąż. Jakoś tak leciała fabuła a nie znam tytułu. Proszę o pomoc. Dzięki
To był film azjatycki. Produkcja Chiny, Korea albo Japonia. Kobieta prowadziła nudne życie z mężem. O ile się nie mylę, z zawodu dubbingowała filmy dla dzieci. Dowiedziała się o pewnym przestępcy z telewizji. I jak gdyby podjęła się misji "rozweselania" go. Przebierała się za różne postaci i odgrywała przed skazanym...
więcej