Pomóżcie. Pamiętam film animowany z dzieciństwa, ale nie mam pojęcia jak się nazywał. Mały zwiarzaczek mieszkał w dżungli. Pamiętam scenę z początku jak dwóm śpiących na gałęzi małpami związał ogony i ryknął żeby je przestraszyć. On był chyba jakimś wyjątkowym gatunkiem bo porwała go jakaś kobieta i trzymała go na...
Witam. wie może ktoś jak nazywa się film o małych robotach co przyleciały na ziemie ( para), roboty te przypominały klasyczne spodki tylko że wielkości talerzy. Znalazły sobie nowy dom na dachu starej kamienicy w której mieszkają różni ludzie, min starsze małżeństwo prowadzące restaurację . Ta kamienica przeszkadza...
więcej
Witam
Szukam filmu z którego pamiętam tylko końcówkę. Oglądałem go dawno. Była to komedia
może z lat 90.
Rodzice jada z córką na rozdanie świadectw. Wydaje mi się że jest to szkoła żeńska. Na
ceremonii są chłopcy przebrani za dziewczyny. Przychodzi tam pijany facet i zaczyna je
obmacywać. Rozpoczyna się...
Hej,
Od paru lat poszukuje jednego filmu, lata temu widziałem tylko początek:
1. Jest to film na podstawie powieści Stephena Kinga (przeczytałem 20 książek i nie trafiłem)
2. Zaczyna się w nocy, w scenie otwarcia jest wypadek samochodowy i potrącone zwierzę, osoba pojawiająca się trzyma śrubokręt w dłoni i...
Hej pamietam kawalek akcji z miejsca cos ala stacja benzynowa lub bar przy drodze przy ,,pustyni,, na ta stacje przybyla pewna staruszka ktora jak dobrze pamietam rzucila sie na jedna z osob tyle pamietam
Z gory dziękuję
Film produkcji francuskiej ewent. angielskiej (80%-20%) produkcja lata70-80 chyba...sensacja ewent. czarna komedia!....akcja dzieje się w zamku, dużym domu ... spotykają się spadkobiercy czy grupa osób w sprawie spadku, nagrody?.......i giną w różny sposób ,a na koniec naprzeciw siebie przy stole pozostają dwaj...
Rzecz dzieje się chyba w Afryce-klimat polowań. Jedna z ostatnich (ostatnia?) scen: samolot zabiera chorego, umierającego na gangrenę...
Witam!
Kiedyś oglądałem ten film jako dzieciak i teraz chciałem sobie go odświeżyć, ale nie pamiętam ani tytułu ani aktorów.
Fabuła wyglądała mniej więcej tak:
Facet miał domek gdzieś na uboczu, a w nim wielkie akwarium. Hodował w nim jakieś robaki/insekty (już dobrze nie pamiętam). Żyły one w piasku, również z...
Cześć. Pamietam pare kliszy z filmu gdyż widziałem go dość dawno temu. Był to film chyba z lat 90'. Pamietam że jakis facet w piwnicy trzymał akwarium wypełnione piaskeim w którym żyły jakieś mrówki może inne robactwo. Raz z tego co pamietam wlazł i tanczył w tym akwarium a raz psa albo kota zjadly mu te robale :)
Nie...