Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu, który oglądałam pare lat temu. W skrócie: horror o rodzinie, która przeprowadza się do nowego domu, w którym poprzednia rodzina została zamordowana, ale nie wiadomo kto jest sprawcą. Jedynym sąsiadem jest młody chłopak, który pamięta tą rodzine….dzieci tego małżeństwa widzą różne zjawiska np. raczkujące...

więcej

To co pamiętam: chyba była malarką, mieszkała sama w domu lub mieszkaniu z takimi filarami wewnątrz. Prześladował ją były chłopak, czy mąż, w trakcie trwania filmu zakochała się w innym mężczyźnie, który ją chyba ochronił przed tym prześladowcą. Pamiętam scenę, w której do jej mieszkania wkrada się ten dręczyciel i...

Poszukuję tytułu filmu komedii, pamiętam że szaman wróży z kości królowi plemienia jakie bedzię miał dziecko, słonia coś bolało to włozył ręke w odbyt i wyciągnął cos tyle pamietam proszę o pomoc z góry dziękuje!

Ubóstwiam Carey ale moje tematy o niej na tym forum pożarło razem z działem o ludziach kina. Dlatego chciałbym zapytać o najlepsze waszym zdaniem filmy z jej udziałem oraz ocenę jej ról aktorskich w tychże filmach ? Proszę wybaczyć ale musiałem po po prostu musiałem założyć tu taki temat. Pozdrawiam.

Filmy, które do tej pory mnie w jakikolwiek sposób zainspirowany przeważnie zostają oceniane przez większość społeczeństwa jako niezrozumiałe, sadystyczne, degradujące.
Interesują mnie produkcje podejmujące tematy autodestrukcji, sadyzmu, degradacji, chorób psychicznych, terroru, samobójstwa (w niekoniecznie...

Kiedy kolejna edycja rozdania nagród?

Film powstał w ostatnich latach. Grupa znajomych zostaje ostrzelana na drodze przez zabójcę z karabinu snajperskiego który chowa się na drzewie. Akcja cały czas toczy się w temacie strzelania przez niego do ludzi w tym miejscu. pod koniec filmu nawet policjantów zabija a morderce zabija ostatnia pozostała przy życiu...

więcej

Szukam filmu, po ktotce powiem tak, Blondynka, dobrze się uczyła i udzielał w zawodach sportowych głównie bieganie, poszła na studia i z czasem zaczęła imprezowa potem coraz bardziej, obnazala się publicznie itp jej matka zauwazyla że coś jest nie tak i próbowała jej pomoc

Historia kolesia, który został zwolniony z pracy. Później podszywa się pod kobietę i odpowiada na listy do magazynu kobiecego. Zanim jednak odpowie na dany list, testuje na sobie wszystko co napiszą w nim kobiety.

1. Grupka znajomych spotyka się z jakiejś ważnej okazji w barze. Jedna dziewczyna kupiła bilety do tajnego escape roomu. Jak się później okazuje walczą w nim o przeżycie. W jednym z pokoi było dużo gazet, książek i telewizor. W drugim za szybom jeden z uczestników został zabity przez gaz.

2. Drugi film jest o...