Szukam filmu, który oglądałam pare lat temu. W skrócie: horror o rodzinie, która przeprowadza się do nowego domu, w którym poprzednia rodzina została zamordowana, ale nie wiadomo kto jest sprawcą. Jedynym sąsiadem jest młody chłopak, który pamięta tą rodzine….dzieci tego małżeństwa widzą różne zjawiska np. raczkujące...
więcejTo co pamiętam: chyba była malarką, mieszkała sama w domu lub mieszkaniu z takimi filarami wewnątrz. Prześladował ją były chłopak, czy mąż, w trakcie trwania filmu zakochała się w innym mężczyźnie, który ją chyba ochronił przed tym prześladowcą. Pamiętam scenę, w której do jej mieszkania wkrada się ten dręczyciel i...
Poszukuję tytułu filmu komedii, pamiętam że szaman wróży z kości królowi plemienia jakie bedzię miał dziecko, słonia coś bolało to włozył ręke w odbyt i wyciągnął cos tyle pamietam proszę o pomoc z góry dziękuje!
Ubóstwiam Carey ale moje tematy o niej na tym forum pożarło razem z działem o ludziach kina. Dlatego chciałbym zapytać o najlepsze waszym zdaniem filmy z jej udziałem oraz ocenę jej ról aktorskich w tychże filmach ? Proszę wybaczyć ale musiałem po po prostu musiałem założyć tu taki temat. Pozdrawiam.
Filmy, które do tej pory mnie w jakikolwiek sposób zainspirowany przeważnie zostają oceniane przez większość społeczeństwa jako niezrozumiałe, sadystyczne, degradujące.
Interesują mnie produkcje podejmujące tematy autodestrukcji, sadyzmu, degradacji, chorób psychicznych, terroru, samobójstwa (w niekoniecznie...
Film powstał w ostatnich latach. Grupa znajomych zostaje ostrzelana na drodze przez zabójcę z karabinu snajperskiego który chowa się na drzewie. Akcja cały czas toczy się w temacie strzelania przez niego do ludzi w tym miejscu. pod koniec filmu nawet policjantów zabija a morderce zabija ostatnia pozostała przy życiu...
więcejSzukam filmu, po ktotce powiem tak, Blondynka, dobrze się uczyła i udzielał w zawodach sportowych głównie bieganie, poszła na studia i z czasem zaczęła imprezowa potem coraz bardziej, obnazala się publicznie itp jej matka zauwazyla że coś jest nie tak i próbowała jej pomoc
Historia kolesia, który został zwolniony z pracy. Później podszywa się pod kobietę i odpowiada na listy do magazynu kobiecego. Zanim jednak odpowie na dany list, testuje na sobie wszystko co napiszą w nim kobiety.
1. Grupka znajomych spotyka się z jakiejś ważnej okazji w barze. Jedna dziewczyna kupiła bilety do tajnego escape roomu. Jak się później okazuje walczą w nim o przeżycie. W jednym z pokoi było dużo gazet, książek i telewizor. W drugim za szybom jeden z uczestników został zabity przez gaz.
2. Drugi film jest o...