Szukam filmu o męszczyznie w podeszłym wieku który zaczoł wyszukiwać w nekrologach zmarłych. Potem pisał do nich by oddał mu pieniądze, a rodzina wysyłała mu pieniądze. zaczoł prowadzic rachunkowość tego kto i ile wysłał i wypłacał sobie wypłate co miesiąc.
Wpadł bo doniosła na niego kobieta pracująca na poczcie z...
Informacja głównie dla fanów Petera Falka i serialu "Columbo", ale nie tylko. ;)
Jutro o 17:25 Ale Kino+ pokaże film dokumentalny "Peter Falk kontra porucznik Columbo". Jest to film z 2018 roku (nie ma go nawet w bazie Filmwebu). Opowiada o życiu prywatnym Petera Falka, jego rolach w innych filmach i przedstawia kilka...
Arsene Lupin czyli Georges Descrieres zmarł 19 października 2013 roku w wieku 83 lat w Cannes. Przyczyną była choroba nowotworowa.
Z relacji którą dostałem wiem, że: film pokazywał jak bohater od małego dziecka dokonywał jakichś wyborów np. że rozwiedli się rodzice i poszedł z mamą, następnie była tego historia i wracał do przeszłości, żeby wybrać tatę. I tak z wieloma rzeczami, szkołą czy pracą. Generalnie w filmie chodziło o to że gośc wybiera,...
więcej
Szukam filmów, w których trzeba pomyślec i które dają do myślenia, które zmienią nastawienie do pewnych spraw. Chodzi mi o cos podobnego do Mr. Nobody, Efekt Motyla
Nie wiem w sumie jak to nazwać duzo juz przeszukalem jednak nic nie odwzorowuje tego czego szukam
tjw pamiętam tylko jedną akcję, że poniżany chłopak (chyba) sprzeciwił się lub stanął w obronie dziewczyny i sprał szkolnego prześladowcę