Witam, dawno temu oglądałam pewien film, opowiadał o mężczyźnie, któremu zginęła żona. Miał córkę. Pewnego razu został zakładnikiem mężczyzny, uprowadził go, gdy bohater był w bodajże pączkarni. Kazał mu kogoś zabić, zrobił to i został uwolniony. Z tego co pamiętam, ukrył ciało pod mostem. W filmie okazało się, że...
Witajcie. Rok temu oglądałam dość ciekawy film o relacjach matki i syna. Z tego co pamiętam matka miała problemy z nastoletnim synem i jej uczucia względem jego były , że tak to ujmę trochę niezdrowe. Pamiętam jedynie scenę na basenie kiedy matka uczy go pływać i kiedy oboje stoją przed lustrem i się przytulają. Film...
więcejSzukam sprawdzonej strony z dużą bazą tytułów, dobra jakość, raczej napisy, oczywiście płatną, hbo go mam
fabuła dość prymitywna z tego co pamiętam.
Film opowiada o pewnej nastolatce, która zakochuje się w jakimś lovelasie pożądanym przez każdą dziewczynę. Okazuje się , że on przenosi choroby weneryczne, jednak dokładnie nie pamiętam jakie i nic więcej z fabuły, czy ktoś pomoże?
Witam. Od dłuższego czasu poszukuję tytułu azjatyckiego (o ile pamięć mnie nie zwodzi) horroru. Niestety jedyne sceny, które pamiętam to:
1. Mężczyzna często słyszy w mieszkaniu stukanie w ścianę
2.SPOILER
Okazuje się, że to wisielec puka nogami kiedy dynda.
Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję
1) (Chyba kobieta) ucieka z dzieckiem przed mężczyzną (bądź mężczyzna przed kobietą). Ona/on ich znajduje, pamiętam tam piękne kwiaty przed domem w doniczkach, kiedy ta kobieta/mężczyzna wchodziła do domu na uliczce było pełno jakby kamienic, a przed tym domem, w którym mieszkali było piękne czerwone bądź różowe kwiaty...
więcejWitam oglądałem jakiś czas temu film o ojcu który lubił pić i miał bar o jego synie i jego kuzynie którzy dostali bar i musieli w ciągu miesiąca zrobić żeby ludzie zaczęli tam chodzic żeby spłacić kredyt ojca który poszedł na odwyk czy tam siedzieć
Od dawna szukam w necie filmu o gościu co został pobity w lesie, był przywiązany do drzewa i pałkami połamano mu palce (ręce), po jakimś czasie gość mścił się na oprawcach. Tyle pamiętam. Film oglądałem w latach 90-tych. Jest raczej z gatunku KARATE. Możliwe że ma związek z mnichami ale nie jestem pewien