Oglądałam ten film z 5 lat temu więc prawie nic nie pamiętam. Wiem że był facet co miał gwiazdki na ręce. Nie pamiętam czym to był tatuaż czy moze one mu się pojawiały i znikały. Miał je chyba na wewnętrznej stronie dłoni. Z tego co pamiętam byli gdzieś zamknięci (najprawdopodobniej przez kogoś). W jakimś domu czy coś....
więcej
Szukam jakiegoś weryfikatora który mógłby mi sprawdzić moje materiały czekające na weryfikacje. W szczególności chciałbym aby ktoś zweryfikował moją recenzję ( Oczywiście Pozytywnie )
:)
Film opowiadal historie chlopaka, ktory po klotni z rodzicami ucieka z domu. Traci pamięc i w jakis sposob zostaje odnaleziony, ale nic nie pamieta. Psycholog (chyba) proboje przywrocic mu pamiec i odkrywa ze puszczajac mu piosenki z mlodych lat mozna sie z nim porozumiec i wciaz cos pamieta.
Film animowany o grupie kolegów chyba podczas wakacji robili jakiś projekt. Było to film wzorowany na amerykańskiej kreskówce.
Przedział rokowy hmm 2006 2010 nie jestem do końca pewny szukam wszędzie nie umiem znaleźć...
Witam, szuka filmu : Film opowiada o lekarzu, który leczy pary bezpłodne metodą in vitro. pary te korzystają z banku spermy. Jednak jak poźniej się okazuję dawcą tych sperm jest ten właśnie lekarz.
chudy były rygorystyczny żołnierz chodzący z laską chyba wdowiec (przypuszczam że Robert de Niro albo ktoś podobny )akcja toczy się gdzieś w Ameryce typowe domki drewniane z werandami czy coś podobnego przy ulicy. Kojarzy mi się coś jeszcze że przychodził do niego i coś robił młody chłopak . Dwa to że był na...
Witam Szanownych Kinomanów zwracam się do Was z ogromna prosbą : może ktoś z Was oglądał następujący film :
1. w tytule słowo animals lub zwierzęta - film jest o rodzinie bandytów, opowiada go młody chłopak, który nie jest do końca zły ale wychowuje się w takiej rodzinie
2. młoda kobieta poznaje więźnia w którym się...
Cześć, szukam filmu niestety pamiętam tylko urywek. Film kiedyś ale to kiedyś leciał na TVP. Urywek : chłopak chodził za dziewczyna ona go olewała coś w tym stylu, on upozorowal swój wypadek na rowerze przy jej domie i zapukal jej w okno. Taki mam przełysk, liczę na pomoc :)
Film opowiada o małżeństwie, ona pracuje w banku mąż ginie w wybuchu samochodu. Potem się okazuje że był on byłym hakerem. W plikach żony ukrył wirusa. Następnie okazuje się że gość żyje a tak naprawdę zginął jego kolega, który wsiadł do jego auta. Wyjaśnia że wysłał ten plik żeby obronić żonę ponieważ ludzie z którym...
więcej