Szukam filmu którego akcja rozgrywała sie w czasach 4 muszkieterów
czyli ludzie mieli te białe perułki i tak dalej
ale jedyne co poza tym pamietam z filmu to by on o jakims facecie który okradał innych i nazwał się dzentelmen rabuś przy czym bzykał tu i tam i przebzykał żone kogoś
po czym okazało sie że dostał...
Szukam filmu ktory ogladalem pare lat temu. Z tego co pamietam rodzice kupili dziewczynie auto na 18urodziny przyjecham nim kolega z pracy matki ktory na koniec filmu okazalo sie, ze ja zabil. matka dowiedziala sie o tym, ze to on zabil sprzedajac samochod i znajdujac naszyjnik córki.. dzieki z góry:)
Dzień dobry wszystkim,
Jako że pomogliście mi już kilka razy i to kiedy sytuacja wydawała mi się beznadziejna może uda się i teraz...
Poszukuje bajki, prawdopodobnie z lat 90. Jedyne co pamiętam to scena, że jest taki kamienny most i pod nim mnóstwo ludzi tańczy. W tle jakby chóralny śpiew, bardzo nastrojowy. I...
Witam! Bardzo dawno temu oglądałem film i mało pamiętam ,ale dziś mi się przypomniało o nim więc jestem tu! Nie pamiętam fabuły, najprawdopodobniej był to horror. Gdzieś w środku/połowie kobieta weszła do domu ,gdzie była rodzina (matka,ojciec i 2 dzieci). Oni chyba chcieli ją zabić i ona odkryła w tym domu dużo ciał....
więcejPoszukuję filmu gdzie akcja działa się w Czarnobylu. Młoda kobieta oprowadzała liczne wycieczki. Jedynie co jeszcze pamiętam,że powoli traciła włosy i każdy namawiał ją do wyjazdu.
Szukam filmu w ktorym armia radziecka wycofuje sie z Polski a oficerowie rosyjscy zakladaja mafię. Film ukazuje ich współpracę z Polakami.
Nadszedł ten dzień! Już dzisiaj poznamy NAJLEPSZY FILM 2018!!!!! Jednak jak poprzednio znalazła się Lista Filmów Rezerwowych, jednakże w tym zestawieniu na tej liście znalazło się aż 20 filmów, no I do tego te 10 najlepszych. Podsumowując ten film był bardzo udany pod względem kinematografii. Jednak chcę, aby ten rok...
więcejSzukam filmu o bodajrze 3 parach które zawarły ślub jednego dnia chyba, po kilku miesiącach, bądź latach przyszedł list z informacją iż ich ślub jest nie ważny bo pastor czy sędzia zmarł tego dnia i nie zdążył dostarczyć dokumentów do urzędu. Wiem że jedna kobitka nie powiedziała mężowi o tym fakcie i chyba sie...
Witam szukam filmu, bajki, oglądałam ja za młodu nie wiele pamiętam jednak bardzo ja lubiłam. Pamietam ze w bajce chodziło o znalezienir jakiegos skwrbu na statku w kosmosie chyba, bajka oprata jest dodatkowo na astronomi, za pomoca gwiazd sie przesuwaja przed siebie. Byly chyba dwa statki lecz ostatecznie jednak chyba...
więcejWitam szukam filmu, bajki, oglądałam ja za młodu nie wiele pamiętam jednak bardzo ja lubiłam. Pamietam ze w bajce chodziło o znalezienir jakiegos skwrbu na statku w kosmosie chyba, bajka oprata jest dodatkowo na astronomi, za pomoca gwiazd sie przesuwaja przed siebie. Byly chyba dwa statki lecz ostatecznie jednak chyba...
więcej