Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

błagam, poratujcie, bo naprawdę nie mogę znaleźć. chodzi mi o animację, którą oglądałam w dzieciństwie, zakładam że powstała ona na przestrzeni lat 1999/2005. opowiadała ona chyba o jakimś plemeniu, które żyło na wyspie czy czymś w tym stylu i oni musieli całe swoje jedzenie składać w ofierze na takich kamiennych...

Potrzebuję filmów dokumentalnych w których pokazane są metody profilowania kryminalnego, rozpoznawania kłamstw, itp. Pomoże ktoś? :D

Hej wszystkim. Potrzebuje pomocy w znalezieniu tytułu filmu. Gatunek podajże horror/sci-fi. Oglądałem to myślę że około 5 lat temu. Głównym wątkiem filmu była księga która można było otworzyć portal. Cały film kręcony jest w jeden celi więziennej. Po dojściu nowego więźnia owej celi, reszta więźniów próbuje go...

Poszukuję tytułów dwu filmów:
1. Współczesne ,rosyjskie kino drogi z ok 2000 roku. Czwórka początkujących, niezbyt rozgarniętych gangsterów kradnie BMW w Petersburgu. Pechowo samochód należy do szefa mafii. Gdy dowiadują się o swojej wtopie postanawiają wiać tą beemką w głąb północnej Rosji. Tam dopiero dowiadują się...

więcej

Witam, poszukuje filmu, który kiedyś można bylo obejrzeć w telewizji w przeddzień Wszystkich Świętych (inaczej halloween

Angielscy studenci stworzyli pierwszy krótkometrażowy film w języku babilońskim. Zekranizowali utwór literacki który nosi tytuł ''Biedny człowiek z Nippur'':

Tu link do całości filmiku :

http://www.youtube.com/watch?v=pxYoFlnJLoE&t=731s

Była kobieta i mężczyzna oboje mieli Tindera lub coś podobnego do tego, szukali osób to sexu, poniej oni się dobrali na tej aplikacji i umówili itp potem zakochali się w sobie i zamieszkali razem.W bardzo dużym skrócie i cos taka miał fabułę ten film. (Strzelam ze jest 2016-2017) kiedyś był popularny na zalukaj, pliss...

więcej

Szukam filmu dokumentalnego o tytule "uwierz w świętego Mikołaja" reporterka szuka człowieka który jest podobny do Mikołaja i spełnia dziecięce marzenia. Pojawia się i znika. A w tym samym czasie na niebie pojawiają się dziwne światła których naukowcy nie umieją wyjaśnić. POszukuje strony gdzie bym mogła obejrzeć ten...

więcej

Jak nazywał się ten średniowieczny film o polskich pijakach walczących z Ukraińcami. Był tam taki gruby wieprz.

Na początku wydaje mi się, że było pokazane jak gość wracal ciężarówka z pracy do domu (chyba), jego córka poszła do klubu i tam zeszła z typkiem do jakis pokoi na dole i tam ja ją zgwałcił z kolegami, później ona byla w szpitalu i te typki się dowiedzieli że ona żyje i chcieli ja zabić ale ten ojciec ja wyciągnąl....