oglądam serial Cobra Kai (2018-) zauwazyłem ze johnny Lawrence jest jakby po jasniej strony mocy a Daniel LaRusso po ciemniej stronie mocy . (tak to skomentuje w stylu star wars ) oni pogodzą się potem ?
Kiedyś oglądałem bardzo dziwny francuski film. Obraz świata głównego bohatera zależał od jego nastroju. Przykładowo jego mieszkanie żyło i oddychało, kiedy miał zły nastrój ściany zaczynaly jakby gnić i pokój się zmniejszał i dyszał. Jakaś ćma w tym filmie z tego co pamiętam często się przewijala, dziwne typy pracy,...
więcej
szukam bajki animowanej o dziewczynce tam była jaskinia z ogromnym wężem potworem czy coś dziewczynka miała chyba białe włosy był taki moment gdy ona idzie do jakiegoś
starszego człowieka (dziadka chyba ) i ona z nim jakąś miksturę robiła Wygląd animacji wskazywał że nie była z byt nowa
Wie ktoś jak nazywa się bajka o chłopcu który mieszkał z rodzicami w domu i miał dziadka który kiedyś zamienial się w jakiegoś stworka przez taki jakby teleskop i później ten chłopiec zamienial się w tego stworka. Pamiętam jeszcze ze jak on się zamienial to przychodzili tacy murzyni żeby pilnować ta jego przemianę
Szukam serialu z polskimi napisami. Serial nazywa się Some Mothers Do 'Ave 'Em (po polsku Cudowny Dzieciak).
Sam go nie oglądałem, ale brat opowiadał ze bohater skremował ojca i jego prochy woził w puszcze po kawie i miał te prochy rozsypać w morzu, kumpel bohatera zaparzył z nich kawę i z pretensją do niego co to za dziwna kawa. Tytułu nie pamięta brat, kojarzy ktoś film z taką sytuacją?
Witam. Poproszę o jak najwięcej tytułów filmów w stylu "Złap mnie, jeśli potrafisz", w których bohater podaje się za kogoś innego...
Cześć, ciocia mi kiedyś opowiadała o filmie z tematyka więzienną, nie jestem pewna czy na pewno wszystko dobrze napisałam, ale było w nim o ucieczce z więzienia przez kilku typów z celi, jeden udawał upośledzonego i nakablował na nich, potem chciał go zgwalcić strażnik, a ten mu łeb na hak nadział i go zabił, przebrał...
więcej
Kiedyś oglądałem, nie pamiętam tytułu.
Film opowiada historię młodego (ok 15 lat) chłopaka, którego rodzice się rozchodzą. Chłopak biegnie za odjeżdżającym pociągiem i od tego momentu zaczyna się jakby podwójna akcja. Film pokazuje "co by było gdyby". Bardzo podobny jest film Przypadek - Kieślowskiego oraz Przypadkowa...
Hej szukam filmu ktorego rodzice dawno temu nie pizwolili mi oglądać po tym jak w filmie pokazana byla scena jak jakis chyba starszy azjata rozbija jajko w metrze po czym pokazane jest jak wszyscy w wagonie nie zyja chyba im z oczu krew leciala rozmazana byla na szybach metra. Niestety nic wiecej nie wiem bo jak...