Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak w temacie - szukam filmu, w którym występuje stworek, mówiący "I am Brook" lub coś podobnego(jest to jedyna kwestia, którą potrafi powiedzieć?)

Znacie jakieś warte obejrzenia filmy gdzie akcja rozgrywa się w dużych miastach Australii?

Pamiętam że oglądałem trailer i nie zdążyłem obejrzeć filmu. Wiem że dwóch mężczyzn kupiło sobie domek letniskowy w lesie a obok nich była grupa nastolatków. Przez wszystkie zbiegi okoliczności po kolei umierali a całość była pokazana w komediowym stylu. Zna ktoś może tytuł ?

Wie ktos moze gdzie moge obejzec ten film z lektorem ktory byl na polsacie? Szukam wszedzie i wszedzie jacys inni lektorzy a ja bardzi bym chciala z Piotrem Borowcem.

Generalnie szukam filmu, produkcji jakiej nie wiem pamietam tyle ze oryginal byl prawdopodobnie w jezyku hiszpanskim
Lata 80 lub 90 opowiada o grupce zaprzyjaznionych dzieci ktore byly swiadkami tragedii - wypadku jednego z nich ktory zjezdzal jakims autkiem(?) z gorki, nie umarl z tego co pamietam wypadek spowodowal...

więcej

pamietam bardzo malo,ze jakas dziewczyna zostala porwana do krajow arabskich,pozniej jej sie spodobalo,bo ten arab nie byl zly dla niej i na koncu filmu spytal ja ''zostaniesz ze mna?''-wiem,ze to za malo danych,ale licze,ze ktos kto ogladal ten film duzo razy skojarzy

Witam ogladałem kiedyś film w którym dziewczynka widziała jak morderca kogoś zamordował i uciekła do domu jakiegoś żołnierza i przez większość filmu morderca gadał z nim i próbował negocjować oddanie dziewczynki.Wie ktoś jak ten film się nazywa?

Skopiowana świadomość kobiety trafia do programu. Zadaniem kopii jest dbanie o dom i robiebie tostow dla swojej drugiej ja. Kopia jest niewolnikiem. Główna bohaterka (kopia) ma długie ciemne włosy ubrana na biało. Widzimy ją jako miniaturkę człowieka w jakimś programie, w ktorym za nieposlusznosc można skazać na np. 3...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Chciałbym się dowiedzieć od was co sądzicie o bajce stworzonej przez moich rodziców.
Jakiś czas temu zachęciłem ich żeby znaleźli sobie jakieś hobby na emeryturze( maja po 63 lata )
Obaj są emerytowanymi nauczycielami informatyki, także namowiłem ich żeby nauczyli się tworzyć bajki, troche im zeszło ale udało się...