Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu, w którym dwoje dzieci wyjechało do dziadków, podczas wyjazdu rozmawiają ze swoją mamą przez laptopa z kamerką. Ich dziadkowie jednak dziwnie się zachowują, babcia chodzi po nocach, drapie w drzwi itp. Potem okazuje się, że nie są oni wcale prawdziwymi dziadkami dzieci, a ludźmi, którzy zamordowali ich...

akcja dzieje sie kiedy dwie osoby po nie udanym eksperymencie zamieniaja sie osobosciami.jedna z osob jest przestepca a druga ma wyciagnac informacje z jego mozgu. ekspert nie dochodzi do skutku bo cos idzie nie tak.bardzo dawno ogladalem ten film i znam malo szczegolow. mężczyzna chodzil po wspomnieniach przestepcy w...

więcej

Siwy zgred ( zmarchy, mimika nieboszczyka).Szpakowaty (na szczęście w miarę szybka eliminacja (za to 1 gwiazdka) bardziej nijaka jest tylko moja choinka...ale to dzieło żony...nie mówcie bo napluje mi do zupy). Colin ( wiadomo trza zadbać o frekwencję, hetero baby w każdym wieku zniosą nawet bełkot z TYCH ust....

Skoro rozwalili nam strażnicy nasz krwidołek nie pozostaje nic INNEGO jak założyć dołek alternatywny.
Schodzimy do podziemia! Hej!

Jak pamiętam był to film produkcji nieamerykańskiej. Hiszpania, Grecja? Nie mam pojęcia. Była to, jak wnioskuje ze zwiastuna, historia dwóch dorosłych gejowskich typów. Jeden przyjeżdża do drugiego go uczyć i się zakochuje. W zwiastunie mieliśmy ostatnią scenę z żywiołową jazdą rowerem z ładną muzyką. Szukam tej...

Był to film gdzie jakiś mężczyzna bodajże miał wyjechać albo na wojne albo do pracy, i niestety wzięli go do niewoli, był wykorzystywany, bity itd.
Jego żonie ktoś przekazał informacje ze on nie żyje, a tak naprawdę żył, tylko wlasnie byl tam dreczony i wykorzystywany.
Chyba pod koniec miał zabić jakaś osobę bo go...

więcej

... Dramat, najprawdopodobniej francuski. Zaczyna się castingiem kobiet. Nagie, z zasłoniętymi oczami, prezentują swoje ciała. Główną bohaterką jest kobieta, zatrudnia się u jakiejś rodziny jako opiekunka. Wychodzą dziwne sprawy - małżeństwo ma w ścianie dziurę do podglądania. Jest afera (bodajże) z kupowaniem dzieci....

więcej

Hej. Dzisiaj po 18 leciał ten film na tvp2, mógłby dodać go ktoś do bazy ?

https://www.imdb.com/title/tt7766334/?ref_=nm_flmg_dr_1

Film o popularnym mężczyźnie który potrafił uciec z każdej pułapki- chyba robił takie pokazy, że zawiązywali go w łańcuchy etc i musiał się z tego uwolnić. Pamiętam, że w filmie była animacja jego kości podczas tych ucieczek. Więcej chyba nie pamiętam bo widziałam tylko wycinki.

W latach 80 na czechosłowackiej telewizji obejrzałem niemy film z następującą fabułą:
Pan młody jedzie na ślub, ochlapał damę idącą drogą, ale tego nie zauważył, chwilę później ma awarię i włazi pod auto, nadchodzi ochlapana dama i widząc stojące na poboczu auto wsiada na tył, aby się przebrać, a ciuszki do...