Szukam filmu o męszczyznie w podeszłym wieku który zaczoł wyszukiwać w nekrologach zmarłych. Potem pisał do nich by oddał mu pieniądze, a rodzina wysyłała mu pieniądze. zaczoł prowadzic rachunkowość tego kto i ile wysłał i wypłacał sobie wypłate co miesiąc.
Wpadł bo doniosła na niego kobieta pracująca na poczcie z...
Szukam filmu o tematyce Fantasy Science fiction
Film jest o chłopaku który jest chyba z innej planety gdy ktoś zabije innego przedstawiciela jego rasy powstaje mu na ramieniu pieczęć.chłopak ma opiekuna i ciągle się przeprowadzają.ścigają go kosmici innej rasy którzy mają w cienżarówce groźne stwory
Proszę o...
Pamiętam niewiele, główny bohater odnawiał/ remontował dom gdzieś na odludziu. Pomagał mu jakiś facet który wziął się znikąd - przyszedł z lasu. Chyba malowali dom, albo myli ściany. Ten pomagający prawdopodobnie okazał się duchem lub jakimś spiskowcem.
Nie jestem pewien, ale w tym domu chyba było coś namalowane na...
Chłopak z dziewczyną odwiedza rodzinę na wsi chyba w związku z jakimiś świętami . Tam poznajemy dwie skłócone ze sobą rodziny czy braci nie wiem . Jedni mieszkają w starym skromnym domku drudzy w domu piętrowym że tak powiem "z meblościanką na wysoki połysk " . I ogólnie jest przepychanka gdzie ci młodzi mają się...
były tam toksyczne odpady i ci ludzie dawali je do picia dziecia mieszkali w jakimś lesie
była też chyba jakaś kopalnia
Witam. Szukam westernu który kiedyś oglądałem w tv, około rok temu. Był on chyba z lat 50-ych albo 60-ych. Indianie chcieli odbić chyba jedną ze swoich dziewczyn, która zdaje sie była wychowywana wśród białych ludzi. Wiem że w tym filmie matka głownych bohaterow powiesiła starca który według niej opoowiadał kłamstwa....
więcejWitam! Film, którego szukam jest horrorem. Niestety za wiele z niego nie pamiętam gdyż oglądałam go parę lat temu. Pamiętam, że film był o 2 znajomych na wakacjach (prawdopodobnie we Włoszech) i jeden z nich poznał tam kobietę, która go przemieniła w wampira, większa część filmu jest o przemianie tego chłopaka.
Pamiętam tylko, ze był tam chłopiec, który mial plecak, takiego rozowego slodkiego stworka i wszyscy sie z niego smiali, ale to byl jego najlepszy przyjaciel, wiec go nie wyrzucił. Pozniej ten plecak jakby ożył i go zabral do krainy marzen czy coś. Potem wiem, ze był moment, ze ludzie z tej krainy znikali bo dzieci i...
więcejWitam. Jak wiadomo wersja na dvd filmu lody na patyku 4 ma ok.80 minut. podczas gdy film ma 95 minut. O które konkretnie sceny wersja na dvd jest krótsza?
Witam, szukaam tytułu filmu który oglądałem bardzo dawno temu , w filmie głowny aktor wraca do swojego domu gdzie okazuje się, że nie jest sam, a włamywacz który tam jest nie pozwala mu opuścic domu bo policja otoczyła cały dom i próbuje wyciągnac głownego bohatera nie będąc świadoma, że w domu jest włamywacz, możliwe...
więcej