Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dawno temu oglądałam pewien film, z którego pamiętam jedynie kilka rzeczy. Mianowicie, kojarzę, że jakiś typeczek z kamerą pytał ludzi o ich największe lęki i jakieś rodzeństwo powiedziało, że boją się stracić siebie nawzajem i później siedzieli na fotelach z wiertłami przy głowie i mieli przyciski, żeby mogli...

Witam, poszukuje filmu z którego pamiętam niestety niewiele. Dwie sceny. Pierwsza: rozgrywa się w jakimś domu, policjant zabija się o muszle klozetową. Grupa osób pozoruje śmierć policjanta w taki sposób, że wkładają go do radiowozu, w środku stawiają butelkę wódki i wpychają wóz do rowu. Druga: końcówka filmu -...

Jak w temacie. Gatunek dowolny, mogą być sensacyjne,horrory,fantasy,komedie,wojenne itp. Od siebie mogę podać tytuły, na chwilę obecną przychodzące mi do głowy: Coś, Fargo, Misery, Lśnienie, Na krawędzi, Długi pocałunek na dobranoc, Uciekający pociąg, Park Gorkiego,Łowca snów. Polskie filmy: Siekierezada, Wilczyca,...

przed każdym, choćby najkrótszym filmikiem reklamy...

Witam, niedawno obejrzałem po raz pierwszy film "Skazani na Shawshank" i jestem zachwycony. Mój problem polega na tym, że nie widziałem go do końca. Skończyłem na momencie, w którym Red wysiada z ciężarówki, która zawiozła go do miejsca, w które obiecał przyjechać Andy'emu. Wiem, że do końca filmu zostało niewiele...

Kiedyś w forum Filmwebu było konto "Muzyka" i tam można było zapytać o teledyski lub piosenki. Co teraz???

Szukam filmu tylko niepamientam tytułu co dwuch detektywuch jeden był o czarnej skurze a drugi o jasnej co ten o czarnej skurze przebrał sie za grubą babke co ta prawdziwa wyjehała gdzieś a ten gości przebrany za babke mówił mamusika to załatwi jakoś tak ?? tam w pewnej scenie ten gości przebrany za babke przyjmował...

więcej

Samolot pasażerski w trakcie jakiejś anomalii trafia do innego świata. Na opuszczonym lotnisku i z tym samolotem garstka pasażerów wyglądaja jakichś stworów chyba (niepamiętam, czy były pokazane), w końcu chyba naprawiają ten samolot i lecą znowu w tą burzę/anomalię i wracają do domu. Po głowie chodzi mi słowo:...

Czy ktoś pamięta stary film fantasy pt Krall, Kroll, czy coś w tym stylu. Lata 80, albo początek 90. Jedyne co pamiętam z dzieciństwa to fakt, że główny bohater rzucał taką dziwną gwiazdą z kolcami. Szukam tego filmu i mam wrażenie, że nie ma go na filmwebie, co, muszę przyznać bardzo mnie zdziwiło.

Przeszukałam wiele wątków ale nic innego mi nie wyszukuje jak filmu ,,Dwie matki''
Może ktoś pomoże. W latach 90-tych na TVN/Polsacie o 20.00 leciały filmy obyczajowe inspirowane faktami.

Młoda dziewczyna będąca fryzjerką zachodzi w ciążę, nie ma kontaktu już z chłopakiem, postanawia oddać dziecko do adopcji...