Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

curtis jamie lee gra umierającą matkę , która chciałaby ostatnie święta spędzić w gronie rodzinnym , nie pamiętam tytułu pomóżcie prosze

Hej, poszukuje filmu, który oglądałam parę lat temu. Będe wdzięczna za każdą pomoc!
Opis filmu: Do mężczyzny przyjeżdża kobieta, która mówi mu że ma z nim syna. Kobieta zostaje brutalnie zgwałcona w lesie i ginie. Facet zostaje sam z dzieckiem, którym zaczyna się zajmować. Na końcu dziecko zostaje mu odebrane (chyba...

więcej

Szukam usilnie tego filmu. nadawano onegdaj (jakieś 3 lata temu w TVP w paśmie dla intekigencji... po 24) . Film rosyjski. nie pamiętam reżysera. Nie ma go na WEB. Nic nie ma w internecie. Dlaczego? Rewelka! Takie przejście poprzez historię malarstwa. Ktoś ma dostęp do niego???

użytkownik usunięty

Witam, szukam filmu o młodym psychopacie który (chyba na poczatku filmu)zabija dziewczynę nad jeziorem.. później inna dziewczyna się w nim zakochuje i z nim ucieka ale on jej nie chce.. hm ....skomplikowane wiem

Witam :)

Poszukuje pewnego filmy, oglądałem go z 8-10 lat temu.
Fabułe pamietam jak przez mgle
Wiem ze opowiadał on o karierze czarnoskórej dziewczyny piosenkarki albo tancerki w Vegas, dziewczyna ta miała przyjaciółkę.

Pamietam scenę jak te dwie dziewczyny poszły na jakiś bankiet podczas którego poznały...

Witam. Szukam tytułu filmu,który kiedyś oglądałam. Wyszła właśnie gra Call of Cthulhu i film był w podobnej tematyce. Też był stary dom, chyba i ktoś badał sprawę zaginięcia i chyba na końcu - coś siedziało w piwnicy. Proszę, o wszystkie tytuły filmów na podstawie, dziękuję.

Cześć. Szukam starszych odcinków ,, Na dobre i na złe" tak mniej więcej gdzieś od 448 odcinka ale nigdzie na internecie nie mogę znaleźć. Może jest ktoś kto mógłby mi pomóc?

Poszukuję tytułu jednego filmu...
Rodzina zamieszkuje w domu szeregowym, w którym kilka lat wcześniej doszło do morderstwa kobiety. Jedynym podejrzanym jest mąż kobiety, który czeka w celi śmierci na wyrok. W domu obok mieszka ojciec z uppsledzonym synem. Okazuje się, że syn ten przez "korytarze w ścianach budynku"...

więcej

Rodzina zamieszkuje w domu szeregowym, w którym kilka lat wcześniej doszło do morderstwa kobiety. Jedynym podejrzanym jest mąż kobiety, który czeka w celi śmierci na wyrok. W domu obok mieszka ojciec z uppsledzonym synem. Okazuje się, że syn ten przez "korytarze w ścianach budynku"...

więcej

więcej