Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałam go dawno temu, podejrzewam że pochodzi z lat 90. Był o nastoletniej dziewczynie z problemami, tanczyla w klubie nocnym i tam poznała starszego faceta który jakoś jej pomógł. Wydaje mi się że ona się w nim zakochała, ale on miał rodzinę i jej nie chciał więc go z zazdrosci zamordowała lub tylko zranila....

Oglądałam go ok.2 lata temu. Dziewczyna grała w koszykówkę , poznała przez internet jakiegoś mężczyznę który na początku mówił , że jest w jej wieku i też gra w kosza dawał jej rady itp. potem powiedział jej , że jest 5 lat starszy , potem że dziesięć itd. stopniowo . Gdy jej rodzice gdzieś wyjechali (wydaje mi się że...

więcej

Akcja filmu dzieje się w jakiejś postapokaliptycznej przyszłości. Są kobiety (idealne ciało, piekne twarze, coś jak Azjatki, z dużymi ładnymi oczami, ścięte do ramion, czarne włosy) sztucznie produkowane przez ludzi (ludzi do brzydkich twarzach, takie jakby skośne oczy). Te kobiety pracują w restauracji jako kelnerki,...

więcej

W filmie nie za wiele sie dzieje. Dwoch mezczyzn siedzi przy kawie lub kolacji/sniadaniu i rozmawiaja przez 2 godziny. NIe pamietam tytulu

Kojarzy ktos gdzie bylo gdy facet zadaje pytanie . I co teraz będzie a drugi odpowiada lipa kuffa będzie . Dzieki z gory za pomoc

użytkownik usunięty

Z góry przepraszam za małą ilość informacji, ale poszukiwaną bajkę pamiętam jak przez mgłę. Nawet nie wiem, czy widziałem ją w TV czy na kasecie VHS. Pamiętam tylko ostatnią scenę w której były do siebie przytulone dwa białe zwierzęta. Wydaje mi się, że nie były to psy ani koty, tylko jakieś inne małe ssaki z dzikiego...

więcej

Witam.
Film opowiada o ludziach ( jak sie okazalo pozniej "androidach"? ). Glowny bohater zle sypia, ma koszmary chyba co okazuje sie efektem powrotu wspomnien z przed wojny androidow z ludzmi.
Pozniej sa sceny walki jakies metro ucieczki itd.

Pomocy

Szukam filmu
Pamiętam trochę fabuły
A więc jest 4 ( chyba ) młodych ludzi którzy mają zespół muzyczny i zamieszkali u młodej matki której ojciec ( nie żyje została tylko matka ) jaki i były mąż są popularni w świecie muzyki .
Ona zas zakochuje się w jednym z nich . Młodych muzyków rywalizuje o jej względy z jej...

więcej

Dziewczyna, która ściga się dragstarem. Film hamerykański. Ma siostre, która też zaczyna się ścigac. Jest w filmie też motyw siatkówki.

Szukam filmu( bardzo stary) który wydaje mi się, ze dotyczył wojny- pamietam jedna scenę/ jak mAtka „chowa” dzieci w ścianie, aby uchronić je przed chyba niemieckimi żołnierzami, żołnierze gwałcą ją. Wydawało mi się, ze grała tam Joan Collins, ale przejrzałam jej filmografię i nie znalazłam ; możliwe ,ze mi coś...