Poszukuję filmu o nastolatkach w USA, prawdopodobnie lata 80 może połowa 90-tych. Historia o wakacjach, pierwszej miłości. Kojarzę tyko końcową scenę gdzie dziewczyna na tle hipermarketu mówi o tym, że jej związek nie przerwał próby czasu i opowiada o innych osobach ze swojej paczki. Zakładam więc, że ona jest lektorem...
więcejWitam ! :) Chodzi mi o horror, a raczej jego tytuł. Cecha charakterystyczna to: Ludzie zamknięci są w klatkach i nagle mają walczyć o jedzenie. w Końcowym etapie para zakochanych staje do walki.
Znacie jakieś dobre filmy ze słowiańskim,południowo,środkowo-wschodnim,lub wschodnim klimatem?Ogółem wszystko co wchodzi w klimat wschodniej (wiem,Polska ŚRODKOWO hahaha),Europy i słowian.
Coś w stylu "Zimnej Wojny" (2018) Pawła Pawlikowskiego?(Czyli najlepiej polskie filmy,ale inne też bardzo fajnie by było zobaczyć...
Jakie są według Was największe miscasty w historii kina?
Dla nieogarniętych miscast to źle obsadzona rola, która nijak nie pasuje do aktora/roli.
Może to być np. nasze wyobrażenie bohatera książki przeniesione na wielki ekran, na którym zamiast herosa otrzymujemy jakieś chuchro :)
Zacznę od pierwszych, które mi...
coś się pozmieniało z filtrami? chciałem se znaleźć pewien film który już obejrzałem wg kraju produkcji, co było dupnym udogodnieniem a tu jakiś zonk
Witam poszukuje filmu wojennego, który jest pokazany w tej piosence https://www.youtube.com/watch?v=f5mSi-m8Xiw&t=97s z góry dziękuje za pomoc.
Witam czy moge prosic o tytuly wszystkich filmow swiatecznych jakie znacie?
Zaczynamy okres swiateczny i chcemy zobaczyc te o ktorych nie slyszelismy.
Z gory dziekuje za wszystkie tytuly..
Pozdrawiam
Wesolych Swiat.
Hej. Wchodząc na moje oceny filmów pamiętam, że mogłem kiedyś zmienić wielkość paneli ocenionych filmów na mniejsze i bardziej zwarte. Ostatnio kiedy się zalogowałem po instalacji przeglądarki, nie widzę już takiego wyboru, teraz panel każdego ocenionego filmu to duży prostokąt, z dużymi przerwani między sobą....
Witam, szukam nazwy filmu. A więc tak wiem tyle,że młoda dziewczynka szuka pomocy,trafia na mężczyznę który ma żonę, ta po jakimś czasie ginie w wypadku samochodowym , mężczyzna pomaga tej dziewczynce zbudować bodajże łódź.