Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hejka, szukam filmu o rodzeństwie. Siostra byla starsza i była blondynką, miala młodszego brata. Pamiętam sytuację w której jechali z górki na rowerach przez pole niestety jej brata potrącił samochód. Pamiętam kiedy ta dziewczyna wepchnęła dwie młodsze dziewczynki pod pociąg wtedy matka dziewczynek zaczęła się na nich...

więcej

https://www.youtube.com/watch?v=rkOsT1WteM4

https://www.filmweb.pl/film/Cyborg+X-2016-724567 szukam podobne filmy do tego w klimacie surival z gry fallout .

Prócz:
Umrzeć dla tańca (Dying to dance)
Skrywana tajemnica (Sharing the secret)
z miłości do Nancy For the love of Nancy)
Szczyt głodu (Hunger point)
Cena doskonałości (Perfet body)
Są jeszcze jakieś inne? Na Filmwebie nie znalazłam...

Szukam filmu, horror, Matka z dwójka dzieci przeprowadzaja sie do jej matki, ktora jest schorowana, musza podawac jej leki, okazuje sie pozniej ze kobieta jest nawiedzona, tyle pamietam, ktos kojarzy?

Znalazłem film na cda w dobrej jakości i zaczynam oglądać jednak od razu zaczyna się bez poprzedzajacych napisów itp wiadomo.Taki właśnie jest początek czy to okrojona wersja?Długośc niby się zgadza z tą podaną na FW

Znalazłem film na cda w dobrej jakości i zaczynam oglądać jednak od razu zaczyna się bez poprzedzajacych napisów itp wiadomo.Taki właśnie jest początek czy to okrojona wersja?Długośc niby się zgadza z tą podaną na FW

Witam;) Szukam filmu, w którym kobieta przeniosła się parę lat w przyszłość okazuje się wtedy, że jej mężem jest mężczyzna, w którym zakochała się przed tym przeniesiem się w czasie, ma też dzieci. Stara się wpasować w to tak jakby nowe życie, no ale po upływie jakiegoś tam czasu wraca do teraźniejszości. Wieciej juz...

więcej

Hey, szukam filmów, w których jest ukazane w sposób seksualny wizerunek dziewczynki. Potrzebuję tych filmów do swojej pracy licencjackiej. Mam już odhaczone Leon zawodowiec, Lolita, Sara, programy małej miss.

Znacie jakieś spoko filmy łączące thriller z czarną komedią, często jakąś satyrą społeczną, energicznych lub bawiące się w oryginalny sposób tymi ramami gatunkowymi, coś jak "Assassination Nation", "Boże błogosław Amerykę", "Tajemnice Silver Lake" czy nawet taki "Nerve" (Nie muszą być komedie koniecznie). Interesują...

więcej