Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Komedia romantyczną,chłopak zakochuje się w przyjaciółce swojej koleżanki,ale ona nie zwraca na niego uwagi,więc on pisze do niej nieudolne listy.listy te przekazuje koleżanka która bez jego wiedzy przepisuje je na piękne listy miłosne.pamiętam jąder z filmu dziewczyna siedzi przy barze w kapeluszu.na koniec filmu...

była to komedia w której MŁODYM CHŁOPAKU który dołącza do klubu instruktorów tenisa okazuje się że ten klub to tak naprawde przykrywka, a instruktorzy pukają kobiety XD które uczęszczają na lekcje.
było tam w filmie że później mieli przesrane bo mąż jednej z klientek dowiedział się o co chodzi bo znalazł część ubioru...

więcej

Szukam filmu (chyba komedia romantyczna)
Coś tam było, że dziewczyna miała jakąmś tajemnicę przed facetem ( a chciała go zdobyć czy coś) i się spotykali i zakochiwali w sobie nawzajem. I pewnego razu jego kumpel odkrył całą prawdę i jej o tym powiedział. Oznajmił, że nie powie tamtemu tajemnicy, jeśli ona umówi go z...

więcej

Gra polega na podaniu opisowej wersji tytułu filmu.
Mile widziane są filmy znane, ale można podać też tytuł całkowicie nieznany i w razie potrzeby dodawać podpowiedzi dla innych graczy.
1. Zagadki standardowo tworzymy do polskich wersji tytułów z bazy FW. Jeśli natomiast ma być odgadnięta wersja oryginalna lub...

Film zaczyna się mniej więcej tak, że dwóch kolegów zakłada się, że jeden z nich, mimo swej odwagi, nie wytrzyma całej nocy w pewnym zamku (lub dworze), w którym straszy. Od momentu jego przyjazdu tamże, w zamku zaczynają się dziać makabryczne zdarzenia - kolejni goście zaczynają ginąć w brutalnych okolicznościach. I...

więcej

Czesc.
Szukam tytulu komedii amerykanskiej. Byla to bardzo przyglupia komedia o pewnej spokojnej rodzinie. Do miasteczka w ktorym mieszkali dotarly jakies wsciekle wiewiorki i przyniosly wirus. Kto sie nim zarazil, ten stawal sie napalony na seks. Padlo na matke. Nagle zaczela sie wyzywajaco ubierac i robic...

Jw.

Widziałam go wiele lat temu, więc opiszę to, co pamiętam. Wydaje mi się, że to jakiś film familijny, a może przygodowy. Chyba jakiś młody chłopak przeprowadził się do małego miasteczka nad morzem (była tam latarnia), a może w jego życiu wydarzyła się jakaś tragedia i dlatego chciał 'zmienić' swoje życie (nie...

Witam.
Szukam filmu w którym dwóch znajomych jedzie gdzieś samochodem( jeden nazywa sie Adam) i po drodze zabierają autostopowiczkę (Sara/Sarah). Po drodze kłócą się kogo z nich woli. Więc ona postanawia raz na zawsze zdecydować o wybiera Adama. Z tego co pamiętam gdy już ją dowieźli to zostali uwięzieni (ale z tym...

więcej

Szukam filmu który oglądałam bardzo dawno temu i pamiętam go tylko przez mgłe. Film z gatunku thriler/ horror, który przedstawia historie młodej dziewczyny która jest przetrzymywana prze chłopaka. Chłopak był bardzo o nią zazdrosny i ja kochał dlatego ja przetrzymywał z tego co pamietam. Dziewczyna jest przetrzymywana...

więcej

Witam serdecznie!
Poszukuję tytułu filmu z lat 80-tych lub 90-tych o tym jak pewna para umiera (wtedy nie są parą) trafia do nieba a dokładnie do miejsca przed "przydziałem". Tam się zakochują i na koniec nie mogą być razem, a każdy jedzie niebiańskim autobusem w inne miejsce (gość chyba z powrotem na ziemię a laska...

więcej