Film z lat 90 lub 80.
Grupa chłopaków zostaje obdarzonych umiejętnościami walki. Nie pamiętam w jaki sposób.
Byli tam bodajże dwaj bracia mieszkających w USA i odkrywają że mają jakąś misję do spełnienia chyba.
Jedna scena była taka że walczą a za szyb w (chyba )szkole oglądali jak walczyli i się dziwili że tak...
zastanawiałem się nad Szybcy i wściekli któraś tam część albo zacząć serię Transformers, jak myślicie co lepsze? a może coś innego wam świta?
Dzień dobry, szukam filmy, a raczej serialu fantasy. Oglądałem go jako dziecko, a zatem to nie jest nowy film/serial co za tym idzie pamiętam z niego bardzo nie wiele. W głowie mam wygląd aktora grającego główną role - nie wiem czy prawidłowy, ale wydaje mi się, że miał blond kręcone włosy, takie mini afro. Posiadał...
więcejPara wynajmuje chyba kajaki. Wypływają nimi a potem łapie ich burza. W nocy trafiają na domek. Tam grupka ludzi pozwala im wziąć prysznic i dają im koce. Jak się okazuje chcieli ich zamordować. Pamiętam też że w filmie był pies typu amstaf i pod koniec zagryzie on swojego właściciela. Z tego co pamiętam kobieta chyba...
więcej
Szukam filmu o pewnej parze, która robiła zadania za pieniądze. Na początku były łatwe zadanka typu " pocałuj nieznajomą osobę". Po jakimś czasie za dosyć sporą sumkę, kobieta miała ogolić głowę albo uciąć swoją rękę. ( z tego co pamietam miala jakies urzadzenie na rece)
Hejka! Chodzi za mną pewien film, który szukałam już chyba wszędzie, dlatego prosze o pomoc Was, maniaków filmowych
Witam, szukam do namalowania obrazu jakiegoś dobrego kadru z filmu w tematyce jak tytuł. Pomoże ktoś?
Witam szukam tytułu filmu. Film jest chyba hiszpański. Małżeństwo kupuje mieszkanie od mężczyzny który później przychodzi do tej kobiety usypia A następnie ja gwalci