Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu o chłopaku którego zostawiła dziewczyna. Cały czas przesiadywał w pokoju aż jego mama zadzwoniła po jego kolegę który pracował w klubie jako barman oni tam polecieli ten chłopak dostał tez prace jako barman i podrywali dziewczyny w końcu jeden z nich się zakochał w takiej dziewczynie jak robił jej drinka...

więcej

Która z tych opcji jest według was najlepsza? Czy wkrótce dubbingować będzie się wszystko czy raczej wkroczymy w erę napisów nawet w filmach w telewizji. A może jako jedyni w cywilizowanym świecie zostaniemy przy lektorze? Jak myslicie?

Lauren German -mąż, narzeczony, chłopak, dziewczyna, narzeczona, zona

Poszukuje filmu. o chłopczyku , którego Mama umarła przy porodzie. Wychowuje go Ojciec, który też ginie w pewnym momencie, przygniecony przez drzewo. bo pracował przy wyrębie czy coś takiego. Chłopczyk trafia do nowej rodziny, jest tam bity itp itd, ucieka na grób matki i tam zasypia. We śnie rozmawia z Matką, która...

więcej

Szukam tytułu filmu sensacyjnego którego akcja rozgrywa się w górach, prawdopodobnie w jakimś pensjonacie. Przyjeżdża do niego dwóch braci(jeden z żoną, drugi po śmierci bliskich). Nie mogą się dogadać w wielu kwestiach. W pewnym momencie na pensjonat napada grupa ludzi a ich zadaniem jest zdobycie jakiś diamentów...

Witam

Szukam filmów których motywem jest to że para musi udawać np małżeństwo z jakichś powodów Dla przykładu...

Brakuje tego filmu w bazie danych. pozdro

To był chyba z tego co pamiętam film familijny , niestety nie pamiętam za bardzo o czym był. Film był o jakimś chłopaku, była scena gdzie chyba bawił się z kolegami na jakichś barierkach a na dole płynęła woda, dzieciak wpadł tam , wir go wciągnął i wylądowal w innym świecie gdzie żyły dziwne stwory co posługiwały się...

więcej

Szukam bajki, w której stoi grupka osób i się czymś zachwyca. I brzmi to mniej więcej tak: uuuuu, aaaaaa, u a u a u a. Jeśli ktoś pamięta to proszę pomóżcie. Bo ja nie mogę sobie w ogóle przypomnieć tytułu :/ :/ :/

witam czy moglibyscie mi napisac tytuly filmow opartych na faktach.moga to byc sensacje horrory wojenne,gangsterskie,dramaty.p ozdr