Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje jakiś fajnych filmów opartych na faktach. Często leca one na TVP 1 są bardzo ciekawe i zaintersowaly mnie. Jeśli ktos zna jakis interesujacy film oparty na faktach prosze o tytuly :)

Jak wiadomo życie pisze najlepsze scenariusze. Jak uważacie, które filmy oparte na faktach są najlepsze. Wymieniajcie swoje typy

Szukam tytułu filmu który POLSAT wyemitował na sylwestra chyba 2004roku. Leciał on koło 17.00. Treść: chłopak jechał pociągiem i poznał dziewczynę, trochę spędzili wspólnie czasu na stacji kolejowej,puszczali samolociki z papieru po czym rozstali się. Ten chłopak szukał jej poprzez ogłoszenia w stylu Dziewczyno z...

Bardzo proszę, wpisujcie tytuły filmów, które każdy szanujący się widz powinien obejrzeć. Chodzi mi o filmy od początku kinematografii do dziś. Chciałabym stworzyć listę filmów na zimowe wieczory i nie bardzo wiem od czego zacząć. Nie interesują mnie filmy rodem z syfy. Tylko takie, które wręcz obejrzeć trzeba. Z góry...

więcej

Małżeństwo z synem przypływa na jakąś wyspę i natrafia na morderców czy coś takiego. Nowy film, zapomniałem tylko tytułu. Kojarzycie o jaki chodzi?

Cześć,
Szukam filmu, który oglądałem dawno temu w telewizji. Film opowiadał historię młodego tenisisty, który chciał zostać dobrym graczem i wygrać z lokalnym liderem. Ciężko pracował pod bokiem trenera aż zaczął odnosić sukcesy i pojawiły się duże pieniądze. Poróżnił się z trenerem bo nie miał już czasu tyle trenować...

więcej

Witam. Bardzo prosze o pomoc w odnalezieniu filmu. Film jest o mezczyznie ktory poznal kobiete w ciazy prawdopodobbie w barze. Pozniej kobieta umiera zostawiajak corke pod jego opieka. Nie wiem dla czego ale musial z ta dziwwczynka uciekac i ukrywac sie...

Witam. Jakoś naszła mnie nostalgia za dawnymi czasami, w tym za serialami a szczególności za jednym. Niestety próby znalezienia spełzły na niczym. Mam nadzieje że po mimo szczątkowych wspomnień uda mi się go odnaleźć.

1. Nie jestem pewien czy to był film czy serial w 100%. Oglądałem go w okolicach 2004/2008 roku...

Hej! Oglądałam jakiś czas temu świetny film, ale niestety nie pamiętam tytułu. Liczę, że mi pomożecie. Młoda dziewczyna zaszła w ciążę przez wpadkę i chciała usunąć to dziecko jak urodzi. Jednak jak się ono urodziło tobie pokochała i postanowiła wychować (corke). I ona chyba później poznała jakiegoś faceta i była z...

Chciałbym się dowiedzieć co takiego strasznego jest w słowie obejrzałem/obejrzałam, że spora część osób używa pomiotu szatana jakim jest słowo oglądnąłem. Nie wiem, straszy po nocach, gryzie czy co. Jak widzę lub słyszę to drugie to aż mnie trzęsie z wściekłości,