Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W filmie na poczatku dziewczyna byla na castingu ale ją odrzucili, po jakims czasie kobieta zaczela sie mscic na rezyserze wiezila w jego domu ,to chyba bylo ,ustawila kamere i komentowala by dobrze grał role byl zwiazany, potem pojawila sie druga laska i torturowaly go ,koncowka filmu byla jak przywiazany byl chyba do...

więcej

Szukam filmu pamiętam z niego tylko to ze pod koniec facet wszedł do domu dziewczyny a ona spytała się jak się tam dostał i odpowiedział ze klucz był pod gaśnicą
A później całowali się chyba na jakimś balkonie czy gdzieś ,nie wiem ale było tam dużo kwiatów ...i nie wiem czy mi się nie wydaje ale ten facet chyba był w...

więcej

Szukam tytułu bajki która leciała na którymś z programów typu (Nickelodeon, Cartoon Network, itp.). Bajka opowiada o grupie przyjaciół podróżujących w czasie statkiem (głównie do prehistorii)

Witam.
Poszukuje filmu, jedna ze scen :

chłopak z malego miasteczka jedzie do metropolii odebrac auto z salonu (lamborghini) gdy je odebral podjezdza do jakies pobliskiej smazalni, czy restauracji, zamawia nalesniku i od tego momentu zaczyna mu siadac na glowe

Szukam filmu o dziewczynie która została zgwalcona ale potem uciekła przesladowcom żeby potem wrócić i ich torturować .
1 przywiazala do drzewa ,2 wykąpala w kwasie a dalej nie pamiętam

Witam szukam filmu podobnego do gry "Firewatch" posiadającą świetną i tajemnicza fabułę. O oderwaniu sie od cywilizacji i chilowaniu na wieży leśniczej.

Szukam smutnego filmu w którym akcja toczyła się wokół tego ze jakieś dzieci (rodzeństwo chyba ) były przetrzymywane w pokoju .
I potem pamiętam tylko jedna scenę ze próbowano je otruc chyba ciasteczkami ale zamiast tego umarl chomik....nw dokładnie

Witam, szukam filmu w którym, agent (czy negocjator) szukał gościa lub miejsca (nie pamiętam, bo wiem że już z nim negocjowali) by sobie coś przypomnieć wchodził do domu w pamięci, na koniec zostaje z tym złym sam na sam w wielkim sejfie bankowym, który wybucha lecz okazuje się, że oboje żyją i razem pracowali przy...

Witajcie. Szukam serialu który będzie miał dużo sezonów . Szybko się przyzwyczajam do serialu i potem mam pustkę jak się kończy

Witam, Szukam filmu, w którym płonął wieżowiec. Dokładnie były tam dwa pożary. Jeden szedł w dół (chyba od samego dachu), drugi (prawdopodobnie) od połowy wieżowca w górę. Pomiędzy pożarami uwięzieni byli ludzie. Główny bohater przed samy spotkaniem się dwóch pożarów schował się z innym bohaterem (lub bohaterką) w...