Witam szukam filmów o tej tematyce. Oglądałem już "Królestwo Niebieskie" ale więcej filmów o tej tematyce nie mogę znaleźć. Za opd. z góry dzięki.
Chodzi o film z lat 80 90 gdzie jest akcja w chłodni rzeźnika, w pewnej chwili atakują gościa odżywające świnie , kurczaki.....
akcja dzieje się jak jakiś facet z dziewczyną nagrywają kamerką jak policjant zabija czlowieka - potem ten policjant ich sciga - proszę o pomoc co to za tytuł :)
hej jak w temacie. szukam filmu - pamietam tylko tyle ze mąż z żoną sa świadkami ( nagrywają kamerą ) zabojstwa przez policjanta, potem ten policjant ich ściga itd ....
jadą se samochodem kobieta i facet i biorą na stopa jakiegoś lumpa, mądralińskiego guru, co to wszystko wie lepiej, film znany chyba doceniony w Polsce, kobieta blondynka ładna i znana
Poszukuję filmów o dość specyficznych relacjach damsko-męskich, a mianowicie o szczerych trójkątach miłosnych. Zaznaczam że nie chodzi mi o relacje zdrady kobiety lub mężczyzny z inną osobą, ale o filmy opowiadające stałych związkach dwóch kobiet i meżczyzny lub odwrotnie bez zakłamania, gdzie wszystie strony...
Nie zna ktoś nazwy filmu, typ : Horror, bodajże 7 znajomych gadalo przez Skype, przed tą rozmowa umarła ich koleżanka, i w pewnym momencie ta koleżanka napisała na fb do jednej dziewczyny z tej 7-demki, i później każdy z tej rozmowy umierał