Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, może mi pomożecie. Kiedyś oglądałem film o bodajże 3 facetach, którzy wybrali się do lasu na coś w stylu wyprawy survivalowej. Z tego co pamiętam jeden chyba złamał nogę, potem go dobili, jednemu odwaliło kompletnie i chciał zostać w lesie na zawsze. W końcowej scenie o ile dobrze kojarzę pokazali go zdziczałego...

więcej

Thriller oglądałam w 1989 roku na kasecie. Niedoszły młody lekarz zatruwa w markecie jedzenie, wstrzykuje truciznę następnie kiedy są zgłoszenia do chorych, sam podjeżdża karetką i zabiera chorego do szpitala do ukrytego pokoju tam dokonuje leczenia nie mając pojęcia o leczeniu. Wiem że już szukano tu tego filmu. Z...

Dżemdobry, domyślam się że temat był pewnie wielokrotnie wałkowany, ale ja nie miałem okazji w żadnej z dyskusji w którym był poruszany zabrać głosu, zatem...

NAPISY:
- słyszymy wyraźnie wypowiadane przez aktora kwestie (+)
- zmuszeni jesteśmy czytać tekst i siłą rzeczy część szczegółów na ekranie nam umyka, nawet...

więcej

dosłownie wszystkowiedzący, widziałam , oceniłam filmy ale już nie pamiętam tytułów a chciałam komuś zapodać bo dobre, mianowicie film o wojnie Rosja-Afganistan, samotny czołg, znawcy będą już wiedzieć, poza tym proszę o tytuły filmów o Iraku lub Afganistanie. Serial rosyjski o Afganistanie oglądałam ale chętnie...

Witam szukam filmu podobnego do cyberpunka, widziałem łowce androidów, chodzi tez o klimat przyszłości, nowoczesne szare zycie, latajace samochody i takie bajery.

Witam

Szukam filmów w których ludzie którzy za sobą ewidentnie nie przepadają są zmuszeni by współpracować z jakiegoś powodu i których stosunek do siebie zmienia się,podczas rozwoju akcji . Np...

Witam, poszukuję tytułu pewnego filmu, pamiętam tylko jedną scenę z niego jak jest noc, śnieg i prawdopodobnie jakiś mężczyzna umiera bo tak miało się stać żeby jakaś dziewczynka mogła żyć, i na niebie jest dużo gwiazd i cos mi się kojarzy że kula unosi się do nieba a w tytule jest chyba coś z nocą... Ktoś jest w...

Witam. Szukam filmu, w którym było jakieś spotkanie gangsterów i jedli oni wspólnie kolację, czy tam obiad przy stole na którym cały czas leżała kobieta i leżały an niej potrawy. Była też tam akcja, że tłukli jednego po twarzy tłuczonym szkłem w skarpecie. Na końcu ta kobieta chyba otruła ostatniego żyjącego czy coś w...

więcej

Od bardzo dawna szukam thrillera, który widzialem w tv. Chyba hiszpański ale nie jestem pewien (może francuski). Zawiera ostre sceny seksualne. Z fabuły pamiętam tyle - znudzona kobieta (chyba mężatka) zaczyna wynajmować mężczyzn na płatny seks, chce oglądać gejów w akcji. Szukajac nowych wrażeń trafia do podziemnego...

więcej

Pytanie do red. Filmlebu, czemu filmy ktore sa wyswietlane w tv np.o 20 dzisiaj w waszym programie sa oznaczone:jutro?