...pamiętam to to, że zaraził też innych (swoich kumpli - jeden chyba miał okulary) i skutkowało to bodajże później tym, że odpadały im różne części ciała a ich ciało zszarzało. Później szukali oni jakiegoś antidotum na to. Film raczej humorystyczny, chyba niemieckojęzyczny ale mogę się mylić. Pamiętam również jakąś...
więcejSzukam filmu o żonie baseballisty chorej na raka, akcja odbywa się w święta. Kojarzę, że w filmie gra umięśniony murzyn
Filmy, w których bohaterowie zdają sobie sprawę z nadchodzącej śmierci: terminalnie chorzy, udręczeni życiem, pragnący przemyśleć, przewartościować swoje życie, spojrzeć na siebie, najbliższych, świat, raz jeszcze, ale już inaczej.
Już za tobą...
Szukam filmu w ktorym bohater nie wiem czy moze nie Rambo mial łuk a jakis facet wzial ten luk i chcial naciagnac strzale i troche sie to nie udalo pomoze ktos
Cześć, szukam pewnego horroru. Było coś, że jakaś rodzinka pojechała na wycieczke do kanionu i dziecko znalazło jakąś jasnikie tam i tam były takie kamyki(?) i ono je wzielo do domu, i przez to ten dom był nawiedzony. Te kamyki to były jakies relikty(?) jakieś cywilizacji starej i służyły one do jakiegoś kontaktu z...
Leciał w kinie bodajże rok temu, nie pamiętam tytułu. Widziałem tylko zwiastun. Typowa amerykańska historia o miłości młodzieży z jakąś chorobą w tle. Dwóch nastolatków: ona czarnoskóra, a chłopak przeciwnie. Pomóżcie mi odświeżyć pamięć.
Witajcie
Szukam dziś takiego filmu, to był chyba horror lub thriller. W fabule chodziło o to, że jakiemuś facetowi chłopak zabił córkę lub partnerkę i on w ramach zemsty porwał go, zamknął w piwnicy i zaczął przeprowadzać nad nim jakieś zabiegi. Finalnie okazało się, że zrobił on z niego kobietę aby upodobnić go do...
Film z lat 80-90 są 2 siostry bliźniaczki jedna niesamowicie bogata chodzi ubrana w czarnej skórzanej kurtce i czarnych spodniach ma męża świeżo po ślubie i na wyspie dom, ogromną posiadłość, druga jest biedniejsza prowadzi sklep zoologiczny. Pewnego dnia bogata zaprasza siostrę na wyspę i płynie po nią motorówką nie...
więcejJuż od dłuższego czesu nie mogę sobie przypomnieć tylulu filmy i nje daje mi to spokoju. Chodzi o komedie romantyczną w której kobieta na święta zaprasza obcego faceta zamiast chyba narzeczonego bo on jest za bardzo zapracowany. Akcja toczy się w Boże Narodzenie. Może ktoś wie jaki to film