Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jedyne co pamietam to grupa osob byla uwieziona w budynku i byli pod obserwacja , koncowka filmu konczyla sie tak ze gosciu wygral milion dolarow w teczce i wygral wolnosc ale jak dostal teczke i wyszed niby na zewnatrz okazalo sie ze wszedl do kolejnego pokoju gdzie byla kolejna grupa ludzi z wygranymi tez teczkami .

Szukam i nie mogę znaleźć ;( widziałam kiedyś w TV film o przemocy wobec męża. Niestety przez fakt że jest to sytuacja rzadko spotykana nie mogę znaleźć tego filmu. Może ktoś jest w stanie mi pomóc?

Szukam filmu, gdzie mała dziewczynka jest w sierocincu czy coś takiego. Nie ma matki a ojciec wyjeżdża na jakąs misję i umiera. Kiedy opiekunka z tego ośrodka dowiaduje się ze umarl jej ojciec to wie ze nie będzie nikt za nią płacił i traktuje źle ta dziewczynke. Zamyka ja na strychu. Z okna na strychu widzi mężczyznę...

więcej

Haha... od wczoraj jestem spełniony !! :):):) pozdrawiam

Współprowadzę podcast o tematyce filmowej, głównie kultowe i mniej znane dzieła. Pomyślałam, że może bylibyście/byłybyście zainteresowani/ne. Staramy się omawiać je w różnych kontekstach, ale w luźny sposób.

Ogólnie rzecz biorąc, za pomocą słów, słów, słów i teorii, teorii, teorii opowiadamy o filmie w filmie w...

Z zamiłowania do języka hiszpańskiego uwielbiam filmy w tej właśnie wersji językowej. Czy moglibyście cos polecic? Może bez filmów Almodovara bo znam już większość.
Pozdrawiam Kaśko

Szukam filmu w stylu „siedem dusz” i „pamietnik”.

Film, w ktorym była scena jak chłopakowi, takiemu podrywaczowi spodobała się dziewczyna, zwykła, która nie zwracała na niego uwagi za bardzo
I on starał się ją poderwać i ona stała z przyjaciółką gdzieś i on podszedł i rzucił jakimś tekstem
Dziewczyna się tak jakby zawstydziła albo raczej zwątpiła w jego starania...

więcej

Jeśli ktoś szuka fajnego podcastu o filmach: https://www.youtube.com/channel/UCZ3H4_OwVMAm5lZ3ilAj40g

Jest też fanpage na fejsie: https://www.facebook.com/BliskieSpotkania6.Stopnia/?hc_location=group

Szukam tytułu westerny o Rabinie żydowskim z Polski który został wysłany przez Kachałę na dziki zachód.