Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy kojarzy ktoś tytuł horroru który wchodzi w najbliższym czasie do kin - zwiastun widziałem przed filmem creed 2. Na zwiastunie jakiś psycholog/egzorcysta rozmawia z dzieckiem przed dzieckiem stoi metronom i powoli się porusza. Na koniec jest scena jak matka tego dziecka budzi się w nocy a dziecko stoi na końcu...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam, dawno temu temu oglądałem film SF którego tytułu nie pamiętam. Filmy dział się w ten samym miejscu ale w różnych strefach czasowych i każdy z nich miał osobny. Byly tam jakby czasy w których stały szałasy, takie futurystyczne i jeszcze jakies. Najbardziej charakterystyczny wątek to Azjatki które pracowały w...

Pamietam ze ogladalam go na plycie jak bylam dzieciakiem ale niestety nie moge przypomniec sobie nazwy. Wiem ze byla scena gdzie chyba dziewczyna nakrecala pozytywke z ktorej wyskoczyla maskotka? i wpadla pod lozko i pozniej ta maskotka zamienila sie w dziwna postac ktorą widziala tylko ta dziewczyna wiem ze ta postac...

więcej

Macie coś podobnego do tego?
https://www.filmweb.pl/film/Dom+diabła-2009-479773

Szukam filmu, bardzo podobnego do Teorii Wszystkiego, albo do Zanim się pojawiłeś. Film jest o kobiecie, która opiekuje się chorym mężczyzną, nie pamiętam niestety na co (ale z tego co kojarzę, jeździł na wózku). Jest to raczej nowy film, z kilku ostatnich lat. Nie mam pojęcia, czy sobie wymyśliłam ten film, bo nie...

Tu problem film starszy lata 80 może początek lat 90. Jest małżeństwo, których córka jako małe dziecko zaginęła, może została porwana, uprowadzona itp. Mijają lata, gdy nagle w ich życiu pojawia się ich córka, a raczej twierdzi, że jest ich córką wszystko o nich wie, jednak kobieta nie ma zbytnio uczucia do dziewczyny...

więcej

Nie pamiętam wiele, film może z lat 200-2012. Ojciec z córką wprowadza się do domku jest zima dużo śniegu córka ma może 16-18 lat i ma złe przeczucia co do domu. Pamiętam, że w ów domu ktoś się ukrywa i ich podgląda. Początkowo ojciec nie wierzy córce, w nocy słyszą kroki w domu, w końcu chyba intruz zakochuje się w...

więcej

hej

Szukam dwóch filmów. Nie znam tytułów, ani obsady.
Pierwszy jest o oszuście, który został oszukany przez grupę ludzi, którzy niby przypadkowo pojawiają się w jego życiu. Między innymi. scena w kasynie, kradzież na wnuczka, numer z obciętym banknotem i inne. Raczej amerykański.

Drugi chyba szwedzki o...

Podajemy kilka filmów (przynajmniej 3 ale może być więcej) i osoba zgadująca ma za zadanie odgadnięcie elementu, jaki je łączy.
Np:
-Piękny Umysł
-Fight club
-Psychoza
I odpowiedź brzmi: choroba psychiczna.
Jako podpowiedzi będą służyć kolejne filmy.
Po potwierdzeniu odpowiedzi, gracz ma 2 godziny na zadanie nowej...