Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, czy ma ktoś może jakieś informacje czy są palny nakręcenia kolejnego filmu z serii Asterix? Chodzi oczywiscie o film a nie o bajkę.

Szukam filmy i seriale podobne do ReBoot ""ReBoot" był pierwszym serialem wykonanym w technice komputerowej. Opowiada o życiu we wnętrzu komputera. Główną postacią jest Strażnik Bob, który chroni system Mainframe w czym pomaga mu rodzeństwo Matrix, Dot i Enzo. Przeważnie zwalczają dwa miejscowe wirusy Megabajta i...

Szukam filmu o fabule w ktorej jest chlopak wraz z rodzicami ktorzy gdzies pojechali I wracaja pozno do tego chlopaka przychodzi opiekunka w ktorej sie podkochuje zaczyna ja podrywac a ona nie chce z nim byc I dlatego on I jego kolega ktory po cichu wszedl do domu udajac wlamywacza chca ja nabrac potem zaczyna sie...

więcej

HEJ jak w temacie. Szukam filmu akcja dzieje sie w maisteczku, w którym gdzies w lesie jest dom, w którym po środku rosnie drzewo. Mieszkancy sa dziwni jakby niewidoczni ... szukaja tego domu, a wkoncu jest akacja jakby z jakimiś wampirami

Ojciec uczy córkę strzelać przygotowując ją na chwilę, gdy za kilka lat z więzienia wyjdzie jego... brat, kuzyn... i stanie się dla niej zagrożeniem. W ostatniej scenie dziewczyna ratuje się robiąc użytek z swoich umiejętności. Pamiętam jeszcze ciekawe rozwiązanie napisów końcowych, albo czołówki, gdy literki podążały...

więcej

Chce plakat filmowy sobie powiesic w pokoju i potrzebuje odpowiednio duuuzy obrazek,
ktory bedzie sie do druku nadawal. Skad moge pobrac DUZEJ rozdzielczosci plakaty
filmowe? Najlepiej to Piatek 13 ten ostatni nagrany, Django, Dredd, Zabojcza bron 3 i
rozdzielczosc okolo 4050-6000.

Szukam filmu o fabule w ktorej jest chlopak wraz z rodzicami ktorzy gdzies pojechali I wracaja pozno do tego chlopaka przychodzi opiekunka w ktorej sie podkochuje zaczyna ja podrywac a ona nie chce z nim byc I dlatego on I jego kolega ktory po cichu wszedl do domu udajac wlamywacza chca ja nabrac potem zaczyna sie...

więcej

więcej

Witam czy moglibyście wymienić mi seriale, które znacie podobne tematyką do Dynastii, Tudorów, Świata bez końca, Filarów ziemi, ogólne o Anglii, królach, konfliktach, zdradach czy intrygach. Aha z tych co widziałam jest też Biała księżniczka i królowa.

poszukuje starych polskich filmów przyrodniczych [nośnik nieistotny]

zapewne wielu z Was pamieta, jak to pani profesor na biologii wlaczala fascynujacy film o pantofelku, a lektor z przejeciem opowiadal niestworzone historie ;)

niesamowita byla tez muzyka rozlegajaca sie w tle - i wlasnie o nia glownie mi chodzi...

więcej