Witam prosilbym o podanie filmow w tematyce sredniowiecza z dobrym brutalnym klimatem mrocznym(walki,lowcy wiedzm czy tam potwow i zla itd)czy jakis mocach i nadzwyczajnych zdolnosciach! lubie filmy w ktorych zbiera sie ekipa jak lotr i zalezy mi by film ciekawil do samego konca! Obejrze doslownie wszystko w tej...
Odrazu zwiastun - youtube_com/watch?v=IaN62xJqofE ( zamiast dolnej kreski - kropka )
Pod koniec września 2018 roku, Fox ogłosił, że wyda bez tytułu film Deadpool w kinach 21 grudnia. Studio zasugerowało, że prasa i fani "odgadują" co do tego, czym będzie ten nowy film, ale uważano, że jest to przerobiona wersja...
Witam szukam filmu, tak jak w temacie... oglądałam go kilka lat temu i nie pamietam jak się nazywa...
Wiec było tam, że była dziewczyna, miała siostrę i rodziców... pewnego dnia ktoś ich napada, zabija jej rodziców, a ona w raz z siostrą ucieka... morderca podąża za nimi i w trakcie ucieczki wpadają pod samochód......
Znacie jakieś filmy o tematyce antyklerykalnej/antykościelnej /antyreligijnej? Jesli tak to prosze o tytuly:)
Cześć szukam filmu w którym pewna kobieta była bardzo chora i wynajęła kucharza(bodajżę był czarnoskóry ale nie pamięram) i on pomagał jej, gotował sprzątał itp.. miała ona córkę która go nienawidziła. On odkładał pieniądze z zakupów bo używał kuponów, zbierał dla niej, matka umarła on jej dalej pomagał. On po kilku...
więcej
Witam
Szukam filmu który oglądałem dawno temu za dzieciaka, lecz nie pamiętam tytułu.
Jest to film sci-fi. Akcja dzieje się w mieście, które znajduje się pod jakąś kopułą energii. Mieszkańcy prawdopodobnie potrafią latać.
Raz na jakiś czas (chyba tydzień) wyznaczana była grupa osób, która szła do takiego...
Czy ktoś kojarzy w jakim filmie była scena rzucania zapalonych zapałek z gumą do żucia które przyklejały się na sufit i robiły ślady z dymu?
Witam. Mam prośbę jeśli jest ktoś mi w stanie pomóc. Poszukuję filum. Film toczył się jakoś w Chinach bądź Japoni. główną bohaterką była chyba Mariko. Dostała spadek po ojcu. Na pogrzebie Zjawiła się wroga Mafia. zjawił się łucznik w czerni jej obrańca. i póżniej była chyba z tego jakaś miłość. Tyle niestety tylko...