Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Kiedyś na VHS był taki film horror, w którym chłopiec dostał robota, a ten okazał się byłą bronią wojskową i gdy coś w nim zaskoczyło, zaczął mordować domowników. Pamiętam jedną scenę, kiedy w warsztacie/garażu opuścił podnośnik i auto zmiażdżyło kolesia.
Będę wdzięczny za pomoc w odnalezieniu filmu.
To jeden...

więcej

Witam. Czy kojarzy ktoś film o striptizerach mówiący o początkach tej branży lata 80-te tak mi się wydaje . Widziałem go kiedyś w tv jakieś 5-7 lat temu. Pozdrawiam i dzięki za pomoc

Cześć, szukam filmu, który oglądałem jako dzieciak. Nie pamiętam jednak tytułu. Może ktoś z Was mógłby mi pomóc.

Film, szczegółów nie pamiętam, był o chłopaku, który przeglądając jakąś książkę, chyba swojego ojca, sprawia że obejrzane potwory znikają z jej kart i stają się rzeczywistością. W domu chłopaka zalęgają...

więcej

Szukam aktora podobnego do Pana na tym zdjęciu https://m.filmweb.pl/serial/Making+a+Murderer-2015-752805/photos#&gid=1&pid=12

Grał w wielu filmach zazwyczaj kogoś złego/podłego. Ma niebieskie oczy. Proszę pomóżcie i dzięki z góry!

Cześć, dawno temu oglądałem ten film na TVP i teraz z chęcią bym do niego wrócił. Film opowiadał historię 2 przyjaciół, akcja działa się w górach i ci przyjaciele już nie wiem jak nagle stali sie przywódcami lokalnych plemion i zaczęli podbijać inne wioski. Szybko ich sława stała się wielka a podczas z jednej z bitew 1...

więcej

witam, jakiś czas temu oglądałem film gdzie grupka ludzi siedziała w domu, i w pewnych momentach ludzie znikali jak się na nich nie patrzyło lub znikali w ciemności, wiecie jaki może być to film? raczej horror.

pamietam tyle ze chodzili po miescie i sie powiekszali napewno była kura

Zna ktoś moze film o grupie licealistów ktorzy byli nielubiani i gnebieni, na imprezie przebrali sie i przetrzymywali znajomych, przez całą noc uświadamiając im jak cierpieli. Na końcu popełniają samobojstwo.

szukam filmów z karą śmierci gdzie pokazane są egzekucje na krześle.
filmy podobne do: ''W celi śmierci'' i '' Przed egzekucją''
Oraz innych kryminalnych gdzie pokazana jest egzekucja.

Cześć! Czy moglibyście podać mi tytuły filmów fabularnych z początku XXI wieku (2001-2018 r.), w których przedstawieni zostali korespondenci wojenni? Mogą to być filmy o korespodentach, ale mogą też być po prostu filmy, w których występowali oni chociaż w jakiejś scenie. Z góry dziękuję!