Mirki i Mirabelki film opowiada o żołnierzach z 2 wojny chyba którzy przenieśli się do średniowiecznej Japonia? jakieś pomysly
Nie będę oryginalny.
Poszukiwacze skarbów, tajemnice, artefakty, Orient, Bliski wschód,
Afryka, Tropiki, Karaiby, egzotyczne wyspy, akcja, przeciwnicy itd...
Dziejące się w naszych czasach. 2000+
Widziałem:
Tomb Raider'y
Nie wszystko złoto co się świeci
Sahara
Błękitna głębia
Skarby...
Cześć, sprawa nie jest taka prosta. Film lub jego sporą część widziałam naprawdę wieki temu, stąd też to co pamiętam nie jest takie "ostre". Pamiętam, że akcja toczyła się podczas którejś wojny (I, II?), były dwie przyjaciółki, jedna z nich chyba z bogatej rodziny, a druga nie i ta druga była zakochana ze wzajemnością...
więcej
Witam,
Czy możecie polecić jakieś mało popularne w Polsce horrory z egzotycznych dla nas części świata?
Witam. Opis może być trochę chaotyczny, ale mam nadzieję, że ktoś mi pomoże z tytułem tego serialu. Z góry dziękuję. :)
Szukam tytułu serialu który opowiada o porywaczu dwóch dziewczyn. Jedna z nich była porwana wcześniej, druga później dla towarzystwa tej pierwszej.
Porywacz i pierwsza porwana dziewczyna się...
Akcja rozgrywa się tak jakby w czasach prehistorycznych. Plemię ludzi pierwotnych walczy tam ze złym władcą lodowców.
"Wrocławski Sąd Okręgowy zdecydował dziś o warunkowym wyjściu z więzienia Tomasza Komendy. Mężczyzna odsiaduje od 18 lat wyrok za morderstwo i brutalny gwałt na piętnastolatce. W 2004 roku został skazany na 25 lat więzienia. Dziś wiele wskazuje na to, że jest niewinny."
Zrodlo: Gazeta Wrocławska
Ta historia to...
Kiedyś przypadkiem trafiłam na film o dziwnych relacjach matki i syna.
Niestety pamiętam tylko kilka scen, a mianowicie kiedy chłopak stoi przed lustrem A matka się do niego przytula.
I kiedy są na basanie i matka uczy pływać tego swojego syna,przytula go itp.
Z tego co pamiętam była jeszcze scena w wannie.
Pomocy...