Dzień dobry,
Jakiś czas temu 2-5 lat oglądałam film, o starszym panu, który wmówił sobie, że przeżył obóz koncentracyjny jako więzień i szuka oprawcy, który się nad nim znęcał. W rezultacie to on sam był tym oprawcą, tylko wyparł przeszłość. Film nie jest polskiej produkcji.
Zależy mi na tytule tego filmu. Będę...
Witam Jaki to film
Kobieta byla niewidoma miala miec operacje przeszczepu oczu Po operacji zaczela widziec ale widziala takze morderce ktory chcial ja zabic Film cos z lat 90 chyba
Jaki film polecacie?!
Jakiś młodzieżowa który fajnie się ogląda i wciąga albo może być to jakaś romantyczna albo zwykła komedia
Szukam filmu, który opowiada o uczniach, bądź studentach, gdzie jest zadanie,ze maja zrobić jakiś wspólny projekt. Cicha dziewczyna (szara myszka) została przydzielona do tych lubianych dziewczyn. Zaczyna z nimi imprezować, brać narkotyki, gdzie potem przedawkuje i na koniec szkoły będzie w śpiączce.Kojarzy ktos moze,...
więcejWitam poszukuję filmu który był emitowany na polsat film 11.11.2018 po godzinie 13 miały być wtedy potężne kaczory III ale zamiast niego był inny film. Obejrzałem tylko kawałek ale z tego co zdążyłem zobaczyć to w filmie chodziło o zawody orkiestr (chyba akademickich). Drużyna o której był film miała żółte stroje i...
Witam! Od dluzszego czasu szukam filmu, ogladamam go bardzo dawno temu wiec nie pamietam duzo.
-Akcja toczy sie w londynie, metro, jakies stare fabryki
- kobieta ma syna, ktory zostal porwany przez jej pierwszego starszego syna ktorego chyba porzucila, mial do niej zal.
- kobieta szuka syna, znajduje go w starej...
Był to film gdzie Chłopak przeniósł sie na uniwersytet wojskowy, była tam dziewczyna w której sie zakochał i miała chłopaka. Pamietam 2 sceny, 1 scena to jak z kolega podłozył bardzo niegrzeczne zabawki dziewczynom ( Chrzescijankom czy cos takiego ) kiedy spiewały pod ławke i ustawiał moc zabawek dzieki pilotowi....