Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie znam gorszej wyszukiwarki niż ta FILWEBIE. Wpisuję dokładny tytuł o jaki mi chodzi a ona mi wywala mnóstwo innych podobnie brzmiących bo uważa, że wie lepiej, co ja chce znaleźć i to na bank coś innego. A tytuł który szukam jest na szarym końcu lub w ogóle go nie ma. Nie raz jedynym ratunkiem jest wyszukanie filmu...

więcej

tak jak w tytule, poszukuje coś w stylu "wśród nas jest zabójca"
mniej więcej coś takiego jak "morderstwo w orient expressie", które już oglądałem

Bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu filmu w którym główną rolę gra babcia (albo starsza pani jako opiekunka) do której przyjeżdzają chyba na wakacje wnuki (dzieci małe). Babcia w piwnicy przetrzymuje pieniądze, chyba obrabowała bank. Do tej piwnicy nie mają dostępu dzieci. Dzieci przechodzą kanałami wentylacyjnymi....

więcej

https://movieweb.com/jay-and-silent-bob-reboot-production-start-date-february-20 19/

Witam, poszukuję filmu w którym:
Było 2 braci, kiedy byli młodsi szkolił ich ojciec. Później się rozeszli, każdy w swoją stronę.
Pamiętam że była tam jeszcze scena, gdzie (chyba) główny bohater przyjeżdżał do starszego małżeństwa na farmę i ćwiczył strzelanie ze snajperki.
Nie wykluczone że cierpiał też na jakąś...

więcej

Szukam filmu w którym
Mężczyzna uczy nurkowania. Jedna z uczennic zostaje jego żoną i mają dziecko. Ojciec kontynuuje nauki i angażuje w to swoją córkę.Później jest jakaś sytuacja, że policja chodzi po mieście i zagląda do sklepu matki i pokazują zdjęcie małej dziewczynki ze spinką, bo zaginęła, ale matka nic nie...

Bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu filmu w którym główną rolę gra babcia (albo starsza pani jako opiekunka) do której przyjeżdzają chyba na wakacje wnuki (dzieci małe). Babcia w piwnicy która jest zamykana przetrzymuje pieniądze, chyba obrabowała bank. Dzieci przechodzą kanałami wentylacyjnymi. Jest ona okrutna, a...

więcej

Nie pamiętam dokładnie tego filmu, ale mniej więcej chodzi o to że... Pewna bardzo zakochana w sobie para jest bardzo szczęśliwa. Chłopak oświadcza się dziewczynie, ale niestety nie mają pieniędzy na ślub. Więc facet wyjeżdża gdzieś do pracy żeby zarobić i tam ma wypadek. Po wypadku traci pamięć a podczas pobytu w...

Myślicie, że takie sytuacje się zdarzają? To musiałoby być strasznie krępujące...
A przecież trzeba się wczuć, żeby dobrze to zagrać, a to nie pomaga.

Obejrzałem sporo filmów, przeczytałem sporo ciekawostek i nigdzie nie natknąłem się na informację, że coś takiego podczas kręcenia jakiejś sceny podczas kręcenia...

Witam szukam filmu, którego tytułu niestety zapomniałam...
Pewien chłopak był szczęśliwy ze swoją dziewczyna, idealna para więc się jej oświadczył. Nie mieli pieniędzy na ślub więc wyjechał za dobrze płatna pracę. W tym miejscu miał wpadek i stracił pamięć. Poznał w szpitalu pewną pielęgniarkę i się w niej zakochał....

więcej