Pamiętam chyba nie za wiele, ale mam wrażenie, że to był film związany z Irlandią.
Na początku był romans, który skończył się tak, że facet zaginął lub umarł (wg niej). W każdym razie kobieta została sama (wydaje mi się, że była w ciąży, bo chyba w spotkaniu po latach było dziecko).
Po latach okazuj się, że ten jej...
Podczas seansu Batman vs Superman (darujcie sobie komentarze na temat filmu) nie mogłem pozbyć się wrażenia, jakbym przed tym filmem powinien obejrzeć jakiś jeszcze...
Czy zasadnym byłoby wprowadzenie sugestii na stronie danego filmu: "Filmy, które powinieneś obejrzeć wcześniej"? W odniesieniu np. do hype'owanych...
Witam,
Szukam filmu, fabula opowiada o grupie chlopakow, ktorzy przemycali marihuane z kanady do usa, film oparty na faktach, z tego co pamietam glowny bohater mial okulary, jezdzili do kanady gdzie produkowana byla marihuana przez goscia ktory marzyl o wynalezieniu szczepu wina
Mam pytanie do szanownych forumowiczów:
czy jeśli oglądać film to tylko w kinie na dużym ekranie, czy lepiej przy pomocy kina tyle że domowego?
Witajcie, od dłuższego czasu szukam filmu który widziałam na Netflix. Przeszukałam internet wzdłuż i w szerz ( konta już tam nie mam). Więc raczej był to horror z tematyką porwania. Otóż pewien lekarz zakochuje się skrycie w pewnej kobiecie (akcja chyba rozgrywa się w Hiszpanii czy coś w tym stylu) wiecie chodzi za nią...
więcej
Cześć
Szukam filmu, który dotyczył burz/tornad. Zapadła mi do głowy jedna scena, z labolatorium, gdzie kobieta naukowiec sprawdza siłę burz, która zaczyna nagle elektrycznoscią niszczyć pomieszczenie, w którym się znajdują.
Witam, chciałabym poszerzyć swoją wiedzę o filmie, postrzegać go jak krytyk, umieć go analizować. Jestem jeszcze w liceum, więc na razie studia odpadają. Polecacie jakieś książki lub strony, które mogą mi się przydać?
Była ona chyba o dwóch chłopakach, co poszli pisać jakiś test do zamku. Tam wiele ludzi go pisało. Jak zdałeś, szedłeś do jednych drzwi, a jak nie zdałeś, to do drugich.
I okazało się, że król nie chciał mądrzejszych od siebie i tych co nie zdali umieszczał w pięknym ogrodzie, a tych co zdali w więzieniu. I jeden...