Kilka lat temu oglądałam film, określiłabym go jako połączenie horroru i dramatu psychologicznego. Wydaje mi się że to nie była produkcja anglojęzyczna, polski na pewno też nie. Może hiszpańskojęzyczny?
Akcja rozgrywa się gdzieś trochę na odludziu. Grupka przyjaciół pojechała sobie na wakacje, w tym młodsza siostra...
Jedyne co pamiętam to wygląd aktorow, garł tam mężczyzna ubrany w czarną skórzaną kurtkę, miał brązowe włosy postawione do góry i kobieta blondynka z włosami do ramion, taka burza włosów. Pamiętam że przed kimś uciekali i chowalk się w hotelu, jest to film z lat 90 lub 80 góra 2001/2003. Myślę że film jest jakimś...
Witam, szukam filmu, który bardzo dawno temu oglądałem. Była tam dziewczyna, która komuś się przedstawiała (najprawdopodobniej jakiemuś chłopakowi) mówiąc, że jakaś litera w jej imieniu jest niema? Później pod koniec filmu owa para spotyka dwójkę dzieci w tym dziewczynkę, która też się przedstawia mówiąc, że jakaś...
Witam,szukam filmu w którym występował niewidzialny potwór z bagien,film ten oglądałem jako dziecko na vhs.
Witam wszystkich,szukam filmu w którym mini-helikoptery połączyły się w wielkiego robota,głównym bohaterem filmu był afroamerykanin.Film ten oglądałem ze 20 lat temu na vhs,film ten to prawdopodobnie kino b science fiction.
Cześć, szukam tytułu bajki z dzieciństwa niestety póki co bez powodzenia i powoli zaczyna zamieniać się to w jakiś obłęd : )
Nie pamiętam o czym była dokładnie... jedyne co zostało w mojej pamięci to jej zakończenie: las, noc i domek w którym świeci się światło a narrator wypowiada kwestę w stylu: " tylko w jednym...
Polska komedia, relartywnie młoda, jakas taka porypana.
Pamiętam, że jedna z głównych bohaterek (grana przez aktorkę w typie Zośki Merle, czy tak jakoś...) była sekretarką, znającą biegle chiński i kung fu. A w jednej scenie namawiała koleżankę, żeby się z nią zamieniła wibratorami. Kojarzy ktoś?
hej szukam filmu o gitarzyście który podróżuje po barach żeby zarobić , w pewnym momencie filmu przygarnia kota który potem podróżuje z nim , mało szczegółów ale może ktoś kojarzy ? prosze o pomoc