Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

skąd moge ściągnąć , w dobrej jakości, najlepiej z lektorem?

hej szukam filmu o gitarzyście który podróżuje po barach żeby zarobić , w pewnym momencie filmu przygarnia kota który potem podróżuje z nim , mało szczegółów ale może ktoś kojarzy ? prosze o pomoc

Czesc,
szukam horroru (sprzed kilku lub kilkunastu lat). Co pamietam o filmie: nawiedzony dom przez potwory/duchy, ktore wychodza tylko wtedy gdy nie ma swiatla. Ostatnia scena: rodzina, po ucieczce z domu wjezdza samochoden do ciemnego tunelu. Ktos moze kojarzy?

Interesują mnie filmy / seriale, których tematyka będzie dotyczyła osób wysoko wrażliwych. Niekoniecznie ckliwe, oklepane dramaty znane każdemu, ani też komedie. Bardziej trudniejsze rzeczy do zrozumienia, choć raczej takich nie znajdę. Nie ograniczam się do gatunków, ale nawet nie chcę widzieć propozycji, których...

kobieta, chyba samotna matka, chyba pracuje w barze, coś przewozi dla mafii (pieniądze?) - pamiętam jak przez mgłę ale grała to chyba dość znana aktorka - film dość stary z 10-15 lat temu widziałem go w tv

Ktoś może mi polecić jakąś rolę nie-komediową?

Kilka tygodni temu oglądałem jakiś amerykański film. Pojawił się tam tekst jakiegoś niby-komika, który siedząc przy stoliku zadał pytanie: "Dlaczego Stevie Wonder śmierdzi moczem?". Cisza. Po chwili sam sobie odpowiada: "Bo jego pies też niedowidział".

Film opowiada o facecie który nie mógł poradzić sobie ze śmiercią córki i miał depresje i na niczym mu nie zależało, i ktoś od niego załatwił osobę by udawała że jest jego przyszłością, teraźniejszością itd żeby uświadomił sobie jak wygląda jego życie.
Pomoccy!

Witam,szukam filmu w którym główna bohaterka przebierała się w limuzynie na oczach szofera w bardzo seksowną bieliznę,film ten leciał dawno temu na tvp.

Witam ,szukam filmu w którym występował potwór o bladej cerze,w jednej scenie potwór ten zerwał skórę z twarzy uciekającemu więźniowi,film ten leciał dawno temu na tvp.