Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film opowiadał historie kilku ludzi, jednym z nich była dziewczyna, która wyszła z psychiatryka. Wróciła do domu w tym samym czasie gdy jej siostra przywiozła swojego chłopaka, by rodzina go poznała - w domu pozdejmowali wszystkie drzwi, bo bali się o tamtą dziewczynę.
Czy ktoś z was kojarzy?

Wiadomo jak teraz jest, poprawność polityczna, w każdym filmie musi zagrać czarny aktor itd. Ciekawi mnie zatem co by było gdyby "Gladiator" Ridleya Scotta był kręcony teraz. Jak wiadomo był tam jeden czarny aktor i grał gladiatora. Myślicie, że czarni podnieśliby bunt gdyby zobaczyli, że w takim filmie gra tylko jeden...

więcej

Co to za film gdzie bylo dwóch synów i ich ojciec chciałby obi się już wyprowadzili lecz mama byla nadopiekuncza i ojxiec zabral tą mame na wakaxje i zamontował kamery w domu i ich obserwował jak sobie oni radzą ta mama chciała do nich wracać ale ojciec jej nie pozwolił

Cześć,
poszukuję filmu prawdopodobnie produkcji Koreańskiej, to był jakiś dramat, gdzieś z sprzed 10 lat.
Głównemu bohaterowi umiera żona/dziewczyna, a on się załamuje, chwile potem dostaje od nie paczkę - lub przekazuje mu ona na łożu śmierci i dostaje w niej mapę z nakreślonymi pkt. podróży po kraju i kasetę...

Poszukuję pewnego filmu, produkcji azjatyckiej, swego czasu przynajmniej dwukrotnie leciał na TV4. Opowiadał historię specjalnej jednoski policyjnej, coś jak SWAT. Zaczynał się od tego że członkowie jednoski płynęli pontonami na statek. Pamiętam, że na końcu walczyli ze zbuntowaną amerykańską jednostką specjalną, chyba...

więcej

mam problem - tytuł filmu starego ... lata 90... ona spotyka dwóch gości, zakochuje sie w obu a na koniec mówi im o tym ze nie potrafi wybrać między nimi bo każdy z nich jest inny i ma cechy które się uzupełniają - ruda aktorka... scena- ona w męskiej koszuli w kuchni szykując obiad tańczy do rockowego hitu z tamtych...

więcej

Czy ktoś wie czy ruszą następne filmy z serii opowieści z narnii? Wiem, że spadkobiercy Lewisa nałożyli moratorium i zablokowali produkcję następnych części. Jeśli będą następne to czy od nowa będzie nakręcana saga(aktor, który grał Eustachego trochę się postarzał) czy od srebrnego krzesła będą kręcić?

Hej
Właśnie obejrzałem dokument na TVN24 (26.03.2017) w programie Ewa Ewart poleca, o wpływie zmiany klimatu na konflikty zbrojne. Czy ktoś może wie, jak ten dokument się nazywa???

Cześć
Od paru tygodni chodzi mi po głowie stary film, chyba z lat 80-tych.
Są dwa małżeństwa- jedno bogate, piękne, szczęśliwe i żyjące miłością, a drugie to młoda rodzina z małymi dziećmi, gdzie małżonkowie są "zwyczajni " i też bardzo się kochają. Pewnego dnia młoda matka wskutek pęknięcia tętniaka traci...

Witam
Pamiętam że 15 lat temu w TV leciały rozmaite filmy o pszczołach, szerszeniach, osach, szarańczach i plagach owadów czasem w popołudnie w weekend, czasem wieczorem, tylko gdzieś mi wyleciały tytuły z głowy :^ Jeśli ktoś jakieś pamięta jakie to filmy były lub poleci sam które lubi, lub coś co mogę nie znać to...

więcej